Skip links

HArmonyCa Hibridni Filer i Biostimulator

Ordinacija Sculpturelle ide uvek u korak s najnovijim svetskim dostignućima u estetskoj medicini. Naša želja je da pronađemo najnovije i najkvalitetnije načine podmlađivanja kože koji daju dugotrajne rezultate bez narušavanja prirodnog izgleda. Jedan od takvih tretmana je upravo HArmonyCa hibridni filer sa dvostrukim dejstvom.

Šta je HArmonyCa i čemu služi?

HArmonyCa kombinuje hijaluronsku kiselinu (HA) za trenutni lifting efekat i kalcijum hidroksiapatit (CaHA) za stimulaciju proizvodnje kolagena, nudeći dugoročne efekte poboljšanja teksture kože. Primena ovog tretmana rezultira značajnim kliničkim poboljšanjima u izgledu Vaše kože.

HArmonyCa pruža sveobuhvatno rešenje za sve izazove starenja kože, poput opuštenosti i gubitka volumena, čineći ga idealnim izborom za one koji traže minimalno invazivne tretmane bez perioda oporavka za revitalizaciju lica.

Kada je HArmonyCa tretman pravi izbor za Vas?

HarmoniCa je inovativni estetski tretman koji nudi rešenje za niz problema sa kožom:

  • Nedostatak volumena: Ako hijaluronski fileri nisu još uvek neophodni jer je gubitak volumena manjeg stepena, ili želite što prirodniji izgled uz minimalan dodatak volumena, HArmonyCa je efikasna alternativa.
  • Opuštena koža: Tretman pomaže u zatezanju i učvršćivanju opuštene kože, vraćajući joj elastičnost i tonus.
  • Sitne linije i bore: HarmoniCa dugoročno deluje na bolji izgled finih linija i bora jer stimuliše produkciju kolagena, poboljšavajući teksturu kože i dajući joj mladalački izgled.
  • Želja za prirodnim rezultatima: Za razliku od klasičnih hijaluronskih filera, HArmonyCa nudi suptilne, prirodne rezultate, koji se postepeno postižu i poboljšavaju Vaše prirodne crte lica.

Ako ste i Vi u potrazi za rešenjem za pomlađivanje i revitalizaciju Vaše kože, HArmonyCa nudi inovativan i efikasan pristup.

video
play-sharp-fill

Zašto odabrati ordinaciju Sculpturelle za ovaj tretman?

Tretman HArmonyCa hibridnim filerom smo počeli da primenjujemo među prvima u Srbiji, samo godinu dana nakon njegovog zvaničnog lansiranja na tržište u svetu.

Pacijenti vole ovaj tretman jer se najčešće primenjuje samo jednom u toku godinu do godinu i po dana, a efekti su sve bolji i bolji nakon 3, 6 pa čak do 9 meseci.

Sve naše tretmane izvode iskusni i specijalizovani lekari koji posećuju svetske kongrese i konferencije da bi bili u toku sa najnovijim dostignućima iz estetske medicine. Takođe prolaze i sve potrebne treninge i edukacije za svaku od procedura kako biste Vi bili sigurni i opusteni i dobili maksimalne rezultate.

Od čega se sastoji HArmonyCa i zbog čega je jedinstvena?

HarmoniCa je inovativni estetski tretman koji kombinuje najbolje iz obe komponente – trenutno poboljšanje i dugoročni učinak. Zaboravite na brzo nestajanje rezultata i otkrijete novo poglavlje u brizi za svoju kožu.

Hijaluronska kiselina: Momentalni blagi volumen i hidracija

  • Formula HArmonyCa sadrži 70% umrežene hijaluronske kiseline, slično kao i poznati dermalni fileri.
  • Zahvaljujući njoj, odmah se postiže željeni volumen i popunjavaju fine linije i bore, što znači vidljive rezultate već od prvog trenutka.

Osim volumena, hijaluronska kiselina duboko hidrira kožu, vraćajući joj elastičnost i sjaj.

Kalcijum-hidroksiapatit: Tajna dugotrajnih rezultata

  • Ono što čini HArmonyCa jedinstvenim je prisustvo kalcijum hidroksiapatita.
  • On deluje kao biostimulans, pokrećući kožu da sama proizvodi novi kolagen i elastin.
  • Novoformirani kolagen stvara prirodnu potporu, a njegova proizvodnja se odvija postepeno tokom vremena, što znači da se efekti tretmana produžavaju i nakon 18 meseci.

Rezultat je prirodan i mladolik izgled koji traje duže nego ikada.

Koliko traje efekat HArmonyCa dermalnih filera?

HArmonyCa filer je mnogo više od trenutnog efekta. Za razliku od klasičnih hijaluronskih filera, HArmonyCa ne samo da popunjava već i aktivira proces obnove kože. Dok se tradicionalni fileri vremenom resorbuju i efekat nestaje, HArmonyCa deluje u dve faze: trenutno popunjavanje i stimulacija kolagena. Kombinacijom ova dva učinka, rezultati tretmana traju do 18 meseci, a koža zadržava svoj mladolik izgled i elastičnost duže nego ikada.

Koliko tretmana HArmonyCa je potrebno?

Svako lice je jedinstveno, pa i put do željenog rezultata sa HArmonyCa tretmanom može da varira. Broj tretmana koji će biti potreban zavisi od individualnih karakteristika lica: nivoa volumena, elastičnosti kože, dubine bora, i toga da li želite samo malo poboljšanje volumena ili značajniji lifting. Najčešće je u pitanju jedan, eventualno dva trermana u periodu od 18 meseci.

Ne brinite, tu smo mi da Vam pomognemo u odluci. Na prvom pregledu, lekar će uraditi detaljnu analizu Vašeg lica i zajedno sa Vama kreirati personalizovani plan tretmana. Tako će se precizno odrediti broj potrebnih tretmana, eventualna kombinacija sa drugim metodama i sve što je potrebno za optimalne rezultate.

Da li je HArmonyCa bolna procedura?

Briga o Vašem komforu je na prvom mestu. Zadovoljstvo je ključno, pa zato procedura uvek uključuje primenu anestetičke kreme kako bi se smanjio svaki potencijalni bol ili nelagodnost. Možete biti sigurni da će naš lekar uvek učiniti sve da Vaše iskustvo bude prijatno i bezbrižno.

HArmonyCa Tretman cena

Cenu HArmonyCa tretmana možete saznati u cenovniku gde možete videti i cene ostalih naših tretmana.

Zakažite Vaš pregled već danas

Pitate se da li ste kandidat za HArmonyCa tretman ili možda neki drugi? Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja i nedoumice vezane kako za ovaj tako i za ostale tretmane koji mogu poboljšati zdravlje Vaše kože i Vaš celokupni izgled. Pozovite nas!