Skip links

O nama

Ordinacija Sculpturelle

Ordinacija Sculpturelle osnovana je 2002 godine, kao rezultat velike posvećenosti i ljubavi prema medicini. Uspeh i poverenje koje smo izgradili došli su zahvaljujući predanom radu i težnji za stalnim sticanjem novih znanja.

Sculpturelle je vrhunski opremljena zdravstvena ustanova, u kojoj tim edukovanih i sertifikovanih stručnjaka primenjuje jedinstvene programe estetske medicine i kozmetologije. U radu koristimo najsavremenije medicinske aparate renomiranih proizvodjača, kao i najprestižnije klinike u svetu, čija je upotreba odobrena u SAD i EU.

Naše usluge obuhvataju nehirurški facelift, injekcione tretmane, laserske tretmane, tretmane popravljanja različitih stanja kože i oblikovanja tela. Očuvanje prirodnog izgleda je prioritet u našem radu. Naše procedure su pod budnim okom lekara, u strogo definisanim higijenskim uslovima, koji pružaju apsolutni komfor i diskreciju.

Cilj nam je da razumemo Vaše potrebe i na osnovu njih formiramo individualni protokol koji će za Vaše zdravlje i lepotu učiniti najbolje. Naši klijenti su naša najbolja preporuka i ujedno motivacija za dalji rad.

Upoznajte naš tim

Dr Aleksandra Jovanović

LEKAR SPECIJALISTA FIZIKALNE MEDICINE I REHABILITACIJE

Studije Medicinskog fakulteta završila u Nišu. Specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije završila na Klinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju KC Niš. Radno iskustvo lekara opšte prakse stekla službom u OJ Doma zdravlja u Nišu, u Kućnom lečenju. Kao specijalista fizijatar radi od 1998. god. u Specijalističkoj službi za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju DZ Niš.

2002. osniva Sculpturelle anticelulit centar.

2005. anticelulit centar Sculpturelle prerasta u Specijalističku ordinaciju za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sculpturelle, gde i danas radi. Dalja usavršavanja iz oblasti estetske medicine stiče na brojnim edukacijama u inostranstvu. 2018. godine upisuje i specijalizaciju iz Dermatovenerologije na Medicinskom fakultetu u Nišu.

Uže oblasti interesovanja su joj laserska medicina i shockwave terapija.

Udata, majka Katarine, Isidore i Alekse.

Dr Katarina Jovanović

LEKAR NA SPECIJALIZACIJI PLASTIČNE, REKONSTRUKTIVNE I ESTETSKE HIRURGIJE

Studije Medicinskog fakulteta završila u Nišu. Specijalizaciju iz plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije obavlja u KC Niš.

Internacionalno sertifikovani je lekar za rad laserima u estetskoj medicini.

Internacionalno sertifikovani je lekar za primenu injekcionih tretmana: mezoterapija, prp, mezoniti, dermalni fileri i botulinum toksin tip A.

Oblasti kojima je posvećena su laserska medicina i injekcioni tretmani.

Ana Stanišić

FIZIOTERAPEUT

Zvanje fizioterapeutski tehničar stekla redovnom nastavom u srednjoj medicinskoj školi Dr Milenko Hadžić u Nišu, nakon koje upisuje studije medicine. Na volonterskom stažu 2001. god. u Domu zdravlja u Nišu, u službi fizikalne medicine, upoznaje Dr. Aleksandru Jovanović, i postaje njen prvi zaposleni radnik u Sculpturellu, još od 2002.

Oblasti kojima je posvećena su Accent Prime tretmani, masaža, fizikalna terapija i anticelulit tretmani.

Udata, majka Bogdana, Branka i Dunje.

Milena Simić

MEDICINSKA SESTRA

Nakon završenog obrazovanja za medicinskog tehničara, Milena je radno iskustvo stekla volontiranjem u Vojnoj bolnici u Nišu i radom na poslovima medicinske nege u Domu za stara lica u Nišu. Kao naš višegodišnji klijent, prihvata našu ponudu za posao i priključuje se našem timu kao dragoceno pojačanje.

Oblasti kojima je posvećena su medicinski tretmani nege lica i lasersko lečenja akni, laserska epilacija, hemijski pilinzi, individualni protokoli nege lica, kao i mnogi delovi specijalizovanih medicinskih i estetskih tretmana u timu sa lekarima.

Maja Stojanović

MEDICINSKA SESTRA

Nakon završenog obrazovanja za medicinskog tehničara, Maja je radno iskustvo stekla na Klinici za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju KC Niš a nakon toga u privatnoj ordinaciji i privatnom Domu zdravlja u Nišu, posebno na organizaciji posla u privatnoj zdravstvenoj ustanovi. Sa značajnim preporukama naše dugogodišnje klijentkinje sa kojom je poslovno srađivala u sistemu privatne zdravstvene zaštite, postaje dragocen deo našeg tima.

Oblasti kojima je posvećena su medicinski tretmani nege lica i mnoge medicinske i estetske procedure kao deo tima sa lekarima, ali i planiranje i organizacija termina svih naših klijenata i pacijenata, zadužena da Vama nađe termin za željeni tretman.

Marija Janković

RECEPCIONER

Marija je nakon školovanja za administrativnog radnika u gimnaziji Stevan Sremac u Nišu radno iskustvo sticala u više privatnih firmi u Nišu na mestu sekretara, a posebno iskustvo u organizaciji posla i događaja radeći niz godina u međunarodnom projektu organizacije Lekari bez granica u Nišu.

Kao prva osoba zadužena za Vaš kontakt sa nama, Marija je posvećena stalnom unapređivanju zadovoljstva naših klijenata, da na što bolji način organizuje sve korake od prvog telefonskog kontakta, zakazivanja željenog termina, prijatno provedenom vremenu u našoj ordinaciji, sve do završetka započetih tretmana. Svi administrativni poslovi, kao i svi formulari koje će Vas zamoliti da potpišete, takođe su deo njenog posla.

  Kontaktirajte nas

  Ordinacija Sculpturelle

  TC Kalča, II sprat, lamela B, lok. 35, Obrenovićeva 34, Niš

  Pon – Čet      10:00 – 20:00


  Petak             12:00 – 20:00


  Subota          10:00 – 14:00

  Obratite nam se

  sa poverenjem

  Zakažite tretman