Skip links

O nama

Ordinacija Sculpturelle

Ordinacija Sculpturelle osnovana je 2002 godine, kao rezultat velike posvećenosti i ljubavi prema medicini. Uspeh i poverenje koje smo izgradili došli su zahvaljujući predanom radu i težnji za stalnim sticanjem novih znanja.

Sculpturelle je vrhunski opremljena zdravstvena ustanova, u kojoj tim edukovanih i sertifikovanih stručnjaka primenjuje jedinstvene programe estetske medicine i kozmetologije. U radu koristimo najsavremenije medicinske aparate renomiranih proizvodjača, kao i najprestižnije klinike u svetu, čija je upotreba odobrena u SAD i EU.

Naše usluge obuhvataju nehirurški facelift, injekcione tretmane, laserske tretmane, tretmane popravljanja različitih stanja kože i oblikovanja tela. Očuvanje prirodnog izgleda je prioritet u našem radu. Naše procedure su pod budnim okom lekara, u strogo definisanim higijenskim uslovima, koji pružaju apsolutni komfor i diskreciju.

Cilj nam je da razumemo Vaše potrebe i na osnovu njih formiramo individualni protokol koji će za Vaše zdravlje i lepotu učiniti najbolje. Naši klijenti su naša najbolja preporuka i ujedno motivacija za dalji rad.

Dr Aleksandra Jovanović

LEKAR SPECIJALISTA FIZIKALNE MEDICINE I REHABILITACIJE

Studije Medicinskog fakulteta završila u Nišu. Specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije završila na Klinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju KC Niš. Radno iskustvo lekara opšte prakse stekla službom u OJ Doma zdravlja u Nišu, u Kućnom lečenju. Kao specijalista fizijatar radi od 1998. god. u Specijalističkoj službi za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju DZ Niš.

2002. osniva Sculpturelle anticelulit centar.

2005. anticelulit centar Sculpturelle prerasta u Specijalističku ordinaciju za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sculpturelle, gde i danas radi. Dalja usavršavanja iz oblasti estetske medicine stiče na brojnim edukacijama u inostranstvu. 2018. godine upisuje i specijalizaciju iz Dermatovenerologije na Medicinskom fakultetu u Nišu.

Uže oblasti interesovanja su joj laserska medicina i shockwave terapija.

Udata, majka Katarine, Isidore i Alekse.

Dr Katarina Jovanović

LEKAR NA SPECIJALIZACIJI PLASTIČNE, REKONSTRUKTIVNE I ESTETSKE HIRURGIJE

Studije Medicinskog fakulteta završila u Nišu. Specijalizaciju iz plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije obavlja u KC Niš.

Internacionalno sertifikovani je lekar za rad laserima u estetskoj medicini.

Internacionalno sertifikovani je lekar za primenu injekcionih tretmana: mezoterapija, prp, mezoniti, dermalni fileri i botulinum toksin tip A.

Oblasti kojima je posvećena su laserska medicina i injekcioni tretmani.

Ana Stanišić

FIZIOTERAPEUT

Zvanje fizioterapeutski tehničar stekla redovnom nastavom u srednjoj medicinskoj školi Dr Milenko Hadžić u Nišu, nakon koje upisuje studije medicine. Na volonterskom stažu 2001. god. u Domu zdravlja u Nišu, u službi fizikalne medicine, upoznaje Dr. Aleksandru Jovanović, i postaje njen prvi zaposleni radnik u Sculpturellu, još od 2002.

Oblasti kojima je posvećena su Accent Prime tretmani, masaža, fizikalna terapija i anticelulit tretmani.

Udata, majka Bogdana, Branka i Dunje.

Dr Marija Petrov

FIZIOTERAPEUT I DOKTOR MEDICINE

Zvanje fizioterapeutski tehničar stekla redovnom nastavom u srednjoj medicinskoj školi Dr Milenko Hadžić u Nišu.

Školovanje nastavlja na Medicinskom fakultetu u Nišu i stiče zvanje doktora medicine.

Oblasti kojima je posvećena su tretmani lica, masaža, anticelulit tretmani.

Udata, majka Mihaila.

Jelena Živković

PRAVNIK, NAŠA SARADNICA NA RECEPCIJI

Posvećena organizaciji i radu sa ljudima, tu je da Vam poželi toplu i prijatnu dobrodošlicu, ugovori željeni termin za tretman, brine da se dobro osećate od prvog telefonskog kontakta do završetka realizacije Vašeg tretmana.

Kontaktirajte nas

Ordinacija Sculpturelle

TC Kalča, II sprat, lamela B, lok. 35, Obrenovićeva 34, Niš

Pon – Čet      10:00 – 20:00


Petak             12:00 – 20:00


Subota          10:00 – 14:00

Obratite nam se

sa poverenjem

Zakažite tretman