Skip links

O nama

Ordinacija Sculpturelle

Ordinacija Sculpturelle osnovana je 2002 godine, kao rezultat velike posvećenosti i ljubavi prema medicini. Uspeh i poverenje koje smo izgradili došli su zahvaljujući predanom radu i težnji za stalnim sticanjem novih znanja.

Sculpturelle je vrhunski opremljena zdravstvena ustanova, u kojoj tim edukovanih i sertifikovanih stručnjaka primenjuje jedinstvene programe estetske medicine i kozmetologije. U radu koristimo najsavremenije medicinske aparate renomiranih proizvodjača, kao i najprestižnije klinike u svetu, čija je upotreba odobrena u SAD i EU.

Naše usluge obuhvataju nehirurški facelift, injekcione tretmane, laserske tretmane, tretmane popravljanja različitih stanja kože i oblikovanja tela. Očuvanje prirodnog izgleda je prioritet u našem radu. Naše procedure su pod budnim okom lekara, u strogo definisanim higijenskim uslovima, koji pružaju apsolutni komfor i diskreciju.

Cilj nam je da razumemo Vaše potrebe i na osnovu njih formiramo individualni protokol koji će za Vaše zdravlje i lepotu učiniti najbolje. Naši klijenti su naša najbolja preporuka i ujedno motivacija za dalji rad.

Dr Aleksandra Jovanović

LEKAR SPECIJALISTA FIZIKALNE MEDICINE I REHABILITACIJE

Studije Medicinskog fakulteta završila u Nišu. Specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije završila na Klinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju KC Niš. Radno iskustvo lekara opšte prakse stekla službom u OJ Doma zdravlja u Nišu, u Kućnom lečenju. Kao specijalista fizijatar radi od 1998. god. u Specijalističkoj službi za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju DZ Niš.

2002. osniva Sculpturelle anticelulit centar.

2005. anticelulit centar Sculpturelle prerasta u Specijalističku ordinaciju za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sculpturelle, gde i danas radi. Dalja usavršavanja iz oblasti estetske medicine stiče na brojnim edukacijama u inostranstvu. 2018. godine upisuje i specijalizaciju iz Dermatovenerologije na Medicinskom fakultetu u Nišu.

Uže oblasti interesovanja su joj laserska medicina i shockwave terapija.

Udata, majka Katarine, Isidore i Alekse.

Dr Katarina Jovanović

LEKAR NA SPECIJALIZACIJI PLASTIČNE, REKONSTRUKTIVNE I ESTETSKE HIRURGIJE

Studije Medicinskog fakulteta završila u Nišu. Specijalizaciju iz plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije obavlja u KC Niš.

Internacionalno sertifikovani je lekar za rad laserima u estetskoj medicini.

Internacionalno sertifikovani je lekar za primenu injekcionih tretmana: mezoterapija, prp, mezoniti, dermalni fileri i botulinum toksin tip A.

Oblasti kojima je posvećena su laserska medicina i injekcioni tretmani.

Ana Stanišić

FIZIOTERAPEUT

Zvanje fizioterapeutski tehničar stekla redovnom nastavom u srednjoj medicinskoj školi Dr Milenko Hadžić u Nišu, nakon koje upisuje studije medicine. Na volonterskom stažu 2001. god. u Domu zdravlja u Nišu, u službi fizikalne medicine, upoznaje Dr. Aleksandru Jovanović, i postaje njen prvi zaposleni radnik u Sculpturellu, još od 2002.

Oblasti kojima je posvećena su Accent Prime tretmani, masaža, fizikalna terapija i anticelulit tretmani.

Udata, majka Bogdana, Branka i Dunje.

Kontaktirajte nas

Ordinacija Sculpturelle

TC Kalča, II sprat, lamela B, lok. 35, Obrenovićeva 34, Niš

Pon – Čet      10:00 – 20:00


Petak             12:00 – 20:00


Subota          10:00 – 14:00

Obratite nam se

sa poverenjem

Zakažite tretman