Skip links

O nama

Ordinacija Sculpturelle

Ordinacija Sculpturelle osnovana je 2002 godine, kao rezultat velike posvećenosti i ljubavi prema medicini. Uspeh i poverenje koje smo izgradili došli su zahvaljujući predanom radu i težnji za stalnim sticanjem novih znanja.

Sculpturelle je vrhunski opremljena zdravstvena ustanova, u kojoj tim edukovanih i sertifikovanih stručnjaka primenjuje jedinstvene programe estetske medicine i kozmetologije. U radu koristimo najsavremenije medicinske aparate renomiranih proizvodjača, kao i najprestižnije klinike u svetu, čija je upotreba odobrena u SAD i EU.

Naše usluge obuhvataju nehirurški facelift, injekcione tretmane, laserske tretmane, tretmane popravljanja različitih stanja kože i oblikovanja tela. Očuvanje prirodnog izgleda je prioritet u našem radu. Naše procedure su pod budnim okom lekara, u strogo definisanim higijenskim uslovima, koji pružaju apsolutni komfor i diskreciju.

Cilj nam je da razumemo Vaše potrebe i na osnovu njih formiramo individualni protokol koji će za Vaše zdravlje i lepotu učiniti najbolje. Naši klijenti su naša najbolja preporuka i ujedno motivacija za dalji rad.

Upoznajte naš tim

Dr Aleksandra Jovanović

LEKAR SPECIJALISTA FIZIKALNE MEDICINE I REHABILITACIJE

Studije Medicinskog fakulteta završila u Nišu. Specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije završila na Klinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju KC Niš. Radno iskustvo lekara opšte prakse stekla službom u OJ Doma zdravlja u Nišu, u Kućnom lečenju. Kao specijalista fizijatar radi od 1998. god. u Specijalističkoj službi za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju DZ Niš.

2002. osniva Sculpturelle anticelulit centar.

2005. anticelulit centar Sculpturelle prerasta u Specijalističku ordinaciju za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sculpturelle, gde i danas radi. Dalja usavršavanja iz oblasti estetske medicine stiče na brojnim edukacijama u inostranstvu. 2018. godine upisuje i specijalizaciju iz Dermatovenerologije na Medicinskom fakultetu u Nišu.

Uže oblasti interesovanja su joj laserska medicina i shockwave terapija.

Majka Katarine, Isidore i Alekse.

Dr Katarina Conić

LEKAR NA SPECIJALIZACIJI PLASTIČNE, REKONSTRUKTIVNE I ESTETSKE HIRURGIJE

Studije Medicinskog fakulteta završila u Nišu. Specijalizaciju iz plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije obavlja u KC Niš.

U toku 2020., 2021. i prvom kvartalu 2022. god. radi u Kovid bolnici Kruševac na odeljenju poluintenzivne nege.

Internacionalno sertifikovani lekar za rad laserima u estetskoj medicini.

Internacionalno sertifikovani je lekar za primenu injekcionih tretmana: mezoterapija, PRP, mezoniti, dermalni fileri, kolagen stimulatori i botulinum toksin.

Internacionalno sertifikovan lekar u oblasti elektrohirurgije.

Oblasti kojima je posvećena su injekcioni tretmani i laserska medicina.

Aktivan je učesnik brojnih edukacija i edukativnih konferencija u zemlji i inostranstvu.

Dr Isidora Jovanovic

LEKA NA SPECIJALIZACIJI IZ DERMATOVENEROLOGIJE

Studije Medicinskog fakulteta završila u Nišu, lekarski staž obavlja u KC Niš.

Internacionalno sertifikovani lekar za rad laserima u estetskoj medicini.

Internacionalno sertifikovani je lekar za primenu injekcionih tretmana: mezoterapija, PRP, kolagen stimulatori, dermalni fileri i botulinum toksin.

Aktivan je učesnik brojnih edukacija i edukativnih konferencija u zemlji i inostranstvu.

Ana Stanišić

FIZIOTERAPEUT

Zvanje fizioterapeutski tehničar stekla redovnom nastavom u srednjoj medicinskoj školi Dr Milenko Hadžić u Nišu, nakon koje upisuje studije medicine. Na volonterskom stažu 2001. god. u Domu zdravlja u Nišu, u službi fizikalne medicine, upoznaje Dr. Aleksandru Jovanović, i postaje njen prvi zaposleni radnik u Sculpturellu, još od 2002.

Oblasti kojima je posvećena su Accent Prime tretmani, masaža, fizikalna terapija i anticelulit tretmani.

Majka Bogdana, Branka i Dunje.

Milena Simić

MEDICINSKA SESTRA

Nakon završenog obrazovanja za medicinskog tehničara, Milena je radno iskustvo stekla volontiranjem u Vojnoj bolnici u Nišu i radom na poslovima medicinske nege u Domu za stara lica u Nišu. Kao naš višegodišnji klijent, prihvata našu ponudu za posao i priključuje se našem timu kao dragoceno pojačanje.

Oblasti kojima je posvećena su medicinski tretmani nege lica i lasersko lečenja akni, laserska epilacija, hemijski pilinzi, individualni protokoli nege lica, kao i mnogi delovi specijalizovanih medicinskih i estetskih tretmana u timu sa lekarima.

Majka Nikolije.

Aleksandra Mladenović

VIŠI FIZIOTERAPEUT

Nakon završene gimnazije, upisuje Akademiju vaspitačko – medicinskih strukovnih studija u Ćupriji, smer strukovni fizioterapeut. Studije završava odbranom Završnog rada na temu Povreda prednjih ukrštenih ligamenata. Prethodno radno iskustvo stiče radom u Opštoj bolnici u Aleksincu, Gerontološkom centru u Jagodini, Specijalnoj bolnici za plućne nespecifične bolesti ,,Sokobanja” i Institutu Niška Banja.

Iz velike želje za širim znanjem i sticanjem novih veština dolazi u našu ordinaciju i sa lakoćom postaje deo tima.

Oblasti kojima je posvećena su Jovena Facestim regenerativni tretman lica, Accent Prime tretmani lica i tela, fizikalna terapija i masaža.

Irena Rančev

VIŠI ESTETIČAR I STRUKOVNI FARMACEUT

Nakon završene Više medicinske škole u Zemunu i stečenog zvanja viši estetičar, nastavlja školovanje na Visokoj medicinskoj školi u Beogradu i postaje strukovni farmaceut.

Od završetka studija pa do danas uspešno neguje ljubav prema svojim zvanjima, obavljajući posao komercijaliste u veledrogeriji i estetičara u praksi.

Naši dugogodišnji klijenti sećaju se da je Irena bila naš saradnik u periodu od 2005-2008. godine a kada su nam se putevi ponovo ukrstili tokom 2022., izuzetno smo srećni da smo saradnju ponovo uspostavili, obostranom željom i ambicijama.

Irena je kao vrhunski stručnjak posvećena tretmanima lica, kako problematične kože tako i izuzetnim biostimulativnim tretmanima za negu, prevenciju i terapiju kože koja stari.

Omiljena je u našem timu i medju pacijentima, njeni termini su uvek dosta unapred popunjeni.

Anja Janković

SARADNICA NA RECEPCIJI

Nakon završene gimnazije, Anja upisuje studije psihologije i Akademiju vaspitačko-medicinskih strukovnih studija. Po preporukama i unapred upoznata sa radom ordinacije, rado postaje deo tima.

Zadužena je za Vaš prvi kontakt sa nama, od prijema telefonskog poziva, rezervacije termina, tu je da vas dočeka i sprovede kroz tretman do samog završetka boravka u našoj ordinaciji.

Svojom posvećenošću i odgovornošću i nama je, kao i Vama, za kratko vreme postala omiljeni član tima.

Teodora Ivanović

SARADNICA NA RECEPCIJI

Nakon završene gimnazije, Teodora upisuje studije hemije i počinje da radi kao promoter u mnogim apotekama kao član Esensa tima. Upoznata sa radom ordinacije, kao višegodisnji klijent, rado prihvata ponudu za posao i priključuje se timu kao pomoć u planiranju i organizaciji termina svih naših klijenata, zadužena da Vama nađe odgovarajući termin za željeni tretman i odgovori na sva Vaša pitanja.

  Kontaktirajte nas

  Ordinacija Sculpturelle

  TC Kalča, II sprat, lamela B, lok. 35, Obrenovićeva 46, Niš

  Pon – Pet      09:00 – 19:00


  Subota          09:00 – 14:00

  Obratite nam se

  sa poverenjem