Skip links

NCTF 135 HA Inovativni tretman

NCTF 135 HA predstavlja revoluciju u svetu estetske medicine, zahvaljujući inovacijama francuske laboratorije FILLMED. Ovaj proizvod se izdvaja svojom sposobnošću da unapredi zdravlje i izgled kože, zaradivši nadimak „Chanel injekcija“ zbog svoje ekskluzivnosti i visokog kvaliteta. Njegova popularnost proizlazi iz izuzetnih rezultata u podmlađivanju kože, postavljajući nove standarde u tretmanima protiv starenja.

Ovaj tretman kao i mnoge druge inovativne tretmane možete raditi u ordinaciji Sculpturelle.

Šta je NCTF 135 HA?

NCTF 135 HA je inovativni mezoterapijski koktel koji kombinuje 59 aktivnih sastojaka, uključujući hijaluronsku kiselinu, vitamine, aminokiseline, koenzime, nukleinske kiseline, i antioksidante. Ova kombinacija sastojaka obezbeđuje intenzivnu hidrataciju, revitalizaciju i regeneraciju kože, čineći je zdravijom, elastičnijom i vidno mlađom.

Zašto odabrati NCTF 135 HA u Sculpturelle ordinaciji?

NCTF 135 HA se izdvaja u moru tretmana protiv starenja zahvaljujući svojoj inovativnoj formuli, dokazanoj efikasnosti i bezbednosti. Predstavlja idealno rešenje za one koji traže kvalitet, efikasnost i dugotrajne rezultate.

Baš iz tog razloga nam je stalo da svim svojim klijentima pružimo izuzetan kvalitet i fantastične rezultate. Naši lekari se konstantno edukuju na svetskim kongresima i konferencijama, posećuju treninge i idu u korak sa svetskom estetskom medicinom da bi Vama omogućili da na najkomforniji način postignete upravo ono što ste oduvek želeli kada je Vaš izgled u pitanju

Zašto je NCTF 135 HA jedinstven?

Njegov jedinstveni sastav bez parabena i veštačkih boja čini NCTF 135 HA sigurnim i efikasnim rešenjem za različite probleme kože. Ovaj koktel nudi sve što je potrebno za kompletan antiage tretman, pružajući koži neophodne nutrijente za njeno optimalno funkcionisanje i izgled.

video
play-sharp-fill

"Chanel injekcija"

Nadimak „Chanel injekcija“ odražava prestiž i visok kvalitet NCTF 135 HA tretmana. Ova popularna etiketa simbolizuje luksuz, efikasnost i inovativnost tretmana, čineći ga jednim od najtraženijih u industriji lepote.

Koncept mezoterapije

Mezoterapija, ključna komponenta NCTF 135 HA tretmana, je tehnika minimalno invazivne injekcije koja ciljano dostavlja hranljive materije duboko u kožu. Ovaj pristup omogućava direktno delovanje na probleme kože, poboljšavajući njenu teksturu, tonus i opšti izgled. Mezoterapija je postala nezaobilazna metoda u savremenim tretmanima lepote i regeneracije.

Prednosti NCTF 135 HA u odnosu na drudge preparate

NCTF 135 HA nudi brojne prednosti, uključujući poboljšanu hidrataciju, smanjenje bora, povećanu elastičnost i bolju teksturu kože. Tretman stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, ključnih proteina za održavanje mladalačkog izgleda kože.

Ko je idealni kandidat za tretman?

Tretman NCTF 135 HA je idealan za osobe koje žele da poboljšaju kvalitet svoje kože, smanje vidljive znakove starenja i povrate svež i odmoran izgled. Idealni kandidati su oni koji traže efikasan, brz i minimalno invazivan tretman.

Kako izgleda procedura tretmana?

Procedura uključuje seriju finih injekcija koje se precizno apliciraju u ciljane oblasti. Tretman je relativno brz i izvodi se uz minimalnu nelagodnost, omogućavajući pacijentima da se brzo vrate svojim svakodnevnim aktivnostima.

Očekivani rezultati

Rezultati NCTF 135 HA tretmana su vidljivi već nakon prvih sesija, sa postepenim poboljšanjem kvaliteta kože. Za najbolje rezultate, preporučuje se serija tretmana, uz redovno održavanje.

Za održavanje rezultata preporučuje se povremeno ponavljanje tretmana i pridržavanje preporučenog režima nege kože. Kontinuirano praćenje i prilagođavanje tretmana osigurava dugotrajne i optimalne rezultate.

Oporavak i nega nakon tretmana

Oporavak nakon NCTF 135 HA tretmana je brz, sa minimalnim crvenilom ili oteklinom na mestima injekcija, koje brzo prolaze. Važno je pratiti uputstva za negu nakon tretmana kako bi se osigurao najbolji ishod.

NCTF 135 HA Tretman cena

Cenu NCTF 135 HA tretmana možete saznati u cenovniku gde možete videti i cene ostalih naših tretmana.

Zakažite Vaš pregled već danas

Pitate se da li ste kandidat za NCTF 135 HA tretman ili možda neki drugi? Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja i nedoumice vezane kako za ovaj tako i za ostale tretmane koji mogu poboljšati zdravlje Vaše kože i Vaš celokupni izgled. Pozovite nas!