Skip links

ClearLift laser facelift

Naša koža stari iz puno razloga, a mnogi su potpuno prirodni i neizbežni. Obzirom da je koža lica najizloženija spoljnim uticajima, na njoj se najviše poznaju tragovi vremena. Starenjem se smanjuje produkcija kolagena, ključnog proteina mlade, čvrste i sjajne kože, što je glavni uzrok pojave finih linija, kasnije bora i tamnih podočnjaka, lice gubi volumen, dok se elastičnost kože smanjuje. Ove promene kože prepoznajemo kao početne, vidljive znakove starenja i vreme je da razmišljamo o tretmanima, pre svega onim koji mogu obezbediti stvaranje novog kolagena.

ClearLift™ Laser 4D, tretman popularno nazivani Hollywood Lunchtime Facelift, može bitno popraviti izgled kože i smanjiti posledice njenog starenja. Poboljšava ten i stimuliše kožu da bude čvršća, zdravija i otpornija jer stimuliše stvaranje i remodelovanje kolagena. Odlični rezultati se osim na licu i vratu, postižu i na koži šaka, koje često odaju godine.

video
play-sharp-fill

Lasersko podmlađivanje kože

Kako ClearLift™ 4D pravi kolagen

Clearlift™ laser je FDA odobren laser koji koristi snažnu Q.switched tehnologiju, sa frakcionisanim – podeljenim laserskim zrakom. Za razliku od drugih frakcionisanih lasera, Clearlift™ je neablativan – nema ljuštenja i perutanja kože, nema perioda oporavka kože nakon tretmana.

Ovako podeljen laserski zrak vodimo na različite dubine kože zavisno od potrebe, od površnih do dubokih, praveći mikropovrede.

Kao odgovor na mikropovrede, koža proizvodi novi kolagen kako bi ih zacelila, što je prirodan biološki proces. Novi kolagen čini kožu mladom i jedrom, pa dobijamo podmlađivanje sa očuvanim prirodnim izgledom, koristeći prirodne potencijale svog organizma. Fotoakustičnim efektom koji ovaj laser razvija, razlaže se pigment iz fleka i kapilara, pa koža vraća boju i svež izgled kakav je nekada imala.

Clerlift™ laser je deo Harmony XL Pro platforme Alma lasers, o tehnologiji možete više pročitati na almaharmony.rs/clearlift i
harmonyxlpro.com/treatments/clearlift/

KANDIDATI

Clearlift™ lasersko podmladjivanje kože preporučujemo svima koji žele vratiti mladalački izgled kože bez bola, igala i hiruških intervencija. Mogu ga bezbedno koristiti svi fototipovi kože, u svakom uzrastu i oba pola, i žene i muškarci.
Clearlift tretmani su osmišljeni tako da:

  • Učvršćuju kožu
  • Brišu sitne bore
  • Smanjuju crvenilo na licu
  • Sužavaju pore
  • Izbeljuju hiperpigmentacije

Clearlift tretman ne može se raditi kod osoba koje su osunčanog tena, imaju aktivnu infekciju i aktivni herpes, vitiligo, sklonost ka stvaranju keloida, kancer, na terapiji Roakutanom ili drugim fotosenzitivnim lekovima, kao i u peridu trudnoće i dojenja.

PRIPREMA

Pre tretmana obavljamo pregled, fotografišemo područje rada, radimo Visioface digitalnu analizu lica i procenjujemo stanje Vaše kože. Na osnovu toga određujemo individualni plan i protokol tretmana. parametre jačinu i dubinu laserske energije koja će se u tretmanu koristiti. Potrebno je potpisati i formular o informisanosti o Clearlift laserskoj proceduri.

PROCEDURA

Clearlift tretman je potpuno bezbolan. Većina klijenata tretman opisuje kao blago peckanje, samo u trenutku impulsa lasera. Ukupno vreme trajanja tretmana jeste 20-30 minuta.

Tretmani laserskog podmlađivanja kože se najčešće rade na celom licu, ali se za odredjene problematične regije mogu radititi i parcijalno. Dodatno se mogu tretirati regije vrata, dekoltea i šaka.

Zavisno od početnog stanja kože preporučićemo Vam broj potrebnih tretmana. Radi postizanja maksimalnog efekta, obično radimo seriju od 3 – 6 tretmana na 2-4 nedelje, ukoliko se Clearlift radi kao jedina procedura. Ukoliko se kombinuje sa drugim tretmanima, kao što je Pixel Rf, Accent Prime, NIR ili injekcione procedure (Mezoterapija, Biorevitalizacija, PRP, Dermalni fileri, Botox), nije neophodna serija tretmana.

NEGA I OPORAVAK

Koža je nakon samog tretmana prosvetljena i blistava, nema crvenila ni vremena potrebnog za oporavak, možete se odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. aplikuje se samo krema sa visokim faktorom zaštite od sunca.

Kada postignemo maksimalni efekat kroz seriju tretmana, nastupa potreba za odgovarajućom kućnom negom. Naš izbor je dermokozmetika preporučenoj od strane najboljih dermatologa i plastičnih hirurga u svetu. Kao ovlašćeni i obučeni terapeuti odabraćemo pravu negu protiv starenja posebno za Vas. Primenom antioksidativnih seruma i preparata sa matičnim ćelijama i faktorima rasta, kao i korišćenjem krema sa visokim hemijskim i fizičkim faktorima zaštite, starenje kože izazvano spoljnim uticajima možemo držati pod kontrolom.

Ukoliko se pridržavate saveta nege, biće dovoljno da godišnje uradimo 1 – 2 tretmana, kako bi kontinuirano stimulisali fibroblaste na proizvodnju kolagena, a stvaranje staračkih fleka držali pod kontrolom.

Pogledajte ili sačuvajte
CLEARLIFT FAQ

Pogledajte galeriju slika PRE i POSLE
naših tretmana

Pogledajte i naše ostale tretmane

CINDERELLA LIFT

OBLIKOVANJE LICA