Skip links

Karbon piling

Karbon laserski piling je trenutno jedan od najpopularnijih laserskih tretmana u svetu, nazvan i Red Carpet peel, Hollywood peel, Porcelan peel… bez obzira na naziv, rezultat ovog tretmana je osvežena, glatka, čistija i zategnuta koža za samo 20 – 30 minuta.

Kako izgleda Karbon Laser Piling

Karbon Laser piling je tretman koji se odvija u dva koraka:

  1. nanosimo na lice specijalan prirodni karbon losion i sačekamo da se potpuno osuši. Prirodni ugalj iz karbon losiona brzo upije višak masnoće, toksine, nečistoće i mrtve ćelije kože iz pora, privlačeći ih na površinu. Lice izgleda kao da je na njega nanešena maska od prirodnog blata.
  2. laserom ClearLift tretiramo lice po posebnom protokolu, gde lasersku energiju upija tamna boja karbona i na taj način bukvalno čisti kožu. Nakon tretmana koža zaista sija, jer uklanjajući laserskim zrakom masku sa kože, sa njom uklanjamo i sve dostupne nečistoće koje je ona vezala iz kože.

KANDIDATI

Karbon laser peel preporučujemo kao izuzetno efikasan tretman svima koji imaju masnu kožu, mitisere, akne, proširene pore i umornu, neujednačenu boju tena. Ciljano usmerena laserska energija blago zagreva kožu i steriliše je, eliminišući sa nje bakterije koje su uzročnik akni. Osnovna prednost ovog tretmana je što za taj process ne koristi nikakve lekove ni hemijske preparate koji isušuju kožu.

Ovaj laserski tretman takođe smanjuje veličinu lojnih žlezda a time i produkciju sebuma, što je ogroman napredak u uspostavljanju balansa hronično masne kože.

Nežan piling koji postižemo ovim tretmanom, kao i detoksikacija kože, prijaju svakoj koži. Ovaj tretman je bezbedan za sve tipove kože.

PRIPREMA

Pre tretmana obavljamo pregled, fotografišemo područje rada, po potrebi radimo Visioface digitalnu analizu lica i procenjujemo stanje Vaše kože. Na osnovu toga odredjujemo individualni plan I protokol tretmana. parametre energije koja će se u tretmanu koristiti.

Potrebno je potpisati i formular o informisanosti o Karbon Laser piling proceduri.

PROCEDURA

Na lice nanosimo specijalan prirodni karbon losion i čekamo nekoliko minuta da se potpuno osuši. Prirodni ugalj iz karbon losiona brzo upije višak masnoće, toksine, nečistoće i mrtve ćelije kože iz pora, privlačeći ih na površinu.

Laserom ClearLift tretiramo lice po posebnom protokolu, gde lasersku energiju upija tamna boja karbona i na taj način bukvalno čisti kožu. Osećaj blage toplote i čujan zvuk pucketanja u trenutku dok laser uklanja čestice sa površine kože, je sve što možete očekivati.

Nakon tretmana koža zaista sija, jer uklanjajući laserskim zrakom masku sa kože, sa njom uklanjamo i sve dostupne nečitoće koje je ona vezala iz kože. Pore se sužavaju, koža postaje svetla, popravljene teksture i osvežena.

NEGA I OPORAVAK

Procedura traje 30 minuta, nakon nje nema crvenila ni vremena potrebnog za oporavak, tako da se odmah možete vratiti svojim obavezama. Preporučuje se 1 tretman mesečno za čišćenje kože i održavanje njenog blistavog sjaja.

Pogledajte i naše ostale tretmane

HEMIJSKI PILING