Skip links

Medi Contour Plus – Tretman za Oblikovanje Tela

Predstavljmo Vam Med Contour PLUS, inovativni aparat koji je postao revolucija u svetu estetskih tretmana oblikovanja tela. Ovaj aparat je sada dostupan i u našoj ordinaciji, spreman da Vam pruži izvanredne rezultate uz vrlo prijatno iskustvo.

Zašto smo izabrali Med Contour PLUS za Vas?

Prema izveštajima Američkog udruženja estetskih hirurga, Med Contour, poznat u SAD-u kao Vaser Shape, bio je vodeći nehirurški tretman za uklanjanje masnih naslaga od 2013. do 2018.

Na prestižnom svetskom kongresu estetske medicine „Aesthetic awards“ u Las Vegasu, Med Contour/Vaser Shape je osvojio priznanje za „najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tela“, potvrđujući svoju efikasnost i prednost u estetskoj medicini.

Prednosti tretmana Med Contour Plus:

  • Efikasno eliminiše lokalizovane masne naslage
  • Značajno smanjuje pojavu celulita
  • Vidno poboljšava tonus i izgled kože

Šta Med Contour PLUS tretman čini posebnim?

  • Pruža dugotrajne rezultate
  • Potpuno siguran, sa odobrenjem FDA, najstrože agencije za kontrolu medicinskih proizvoda
  • Izuzetno prijatan, opisivan od strane klijenata kao „masaža vrućim kamenjem“
  • Ne zahteva period oporavka, omogućava Vam da se odmah vratite svojim dnevnim aktivnostima
  • Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana, sa prosečnim smanjenjem obima tretirane regije do 2,5 cm

Kako radi Med Contour PLUS?

U pitanju je aparat koji koristi tehnologiju ULTRAZVUKA za razgradnju masnih ćelija i vakuum za proces LIMFNE DRENAŽE.
Novi Med Contour PLUS koristi patentirani aplikator sa dve ultrazvučne glave, postavljene pod uglom od 160 stepeni. Dubinu na kojoj radimo, zavisno od količine masnog tkiva, podešavamo individualno modulacijom frekvence ultrazvuka. Zbog toga možemo prilagoditi tretman različitim regijama u zavisnosti od količine masnog tkiva.

Kako ovaj ultrazvuk deluje baš na masno tkivo?

Svaka ultrazvučna glava sa sonde ispušta po jedan snop energije pri čemu se maksimalna energija skuplja u “špicu formiranog slova V od ultrazvučnih talasa, gdje je najveća zagrejanost tkiva. Kontrolisani ultrazvuk ciljano prodire u potkožno masno tkivo i koncipiran je tako da uz pomoć ovog usmerenog ultrazvuka izaziva razbijanje određenih masnih ćelija, ostavljajući pri tome kožu, krvne sudove i vezivno tkivo netaknutim.

Kako izgleda priprema za Med Contour PLUS tretman oblikovanja tela

Nakon usmenog razgovora o očekivanjima i mogućnostima, kao i uvida u zdravstveno stanje, pristupamo standardizovanom merenju i fotografisanju područja tretmana. Ovaj postupak je neizostavan zbog praćenja rezultata tretmana.

Kako izgleda procedura oblikovanja tela Med Contour PLUS aparatom

Tretman se oseća kao prijatno, intenzivno zagrevanje i masaža tkiva. Zavisno od individualne podnošljivosti toplote, parametre možemo prilagođavati, gde potrebna količina energije za dobar rezultat ostaje ista, samo se vreme tretmana moze produžiti ukoliko je smanjena tolerancija na toplotu. Tako je osigurano da efekat ne može izostati, samo će tretman trajati nekoliko minuta duže.

Nakon tretmana se možete vratiti svojim normalnim aktivnostima, ne zahteva vreme oporavka. Zbog toga je omiljen u svetu kao tretman koji se može obaviti i u pauzi za ručak.

Broj potrebnih tretmana je individualan, zavisno od početnog stanja i problematičnih zona tela. U toku jednog tretmana masno tkivo koje se otopi smanjuje obim tretirane regije minimum za 1cm.

Ukoliko postoji značajan višak kože regije koju tretiramo, predložićemo kombinaciju sa radiofrekventnim Unibody protokolom našeg poznatog Accent Prime tretmana.

Ukoliko postoji veliko zadržavanje tečnosti u organizmu, predložićemo kombinaciju sa Ballancer Pro tretmanom.

Ukoliko je problem celulit III i IV stepena, predložićemo kombinovanje sa Triactive Laser tretmanom ili Akustičnim talasima (shockwave terapijom).

Ukoliko imate višak telesne težine, predložićemo i zdravu restriktivnu dijetu. Za ostale je dovoljno da piju dogovorenu količinu vode i povećaju fizičku u satima nakon tretmana. Voda je neophodna,da bi limfni sistem mogao da metaboliše rastopljenu mast. Fizička aktivnost će obezbediti da se delovi rastopljene masti upotrebe kao energija za tu fizičku aktivnost i trajno nestati iz tela.

Ovom tretmanu ne mogu se podvrgavati osobe koje imaju metalne implante u tkivu u regiji koju je potrebno raditi, istoriju maligniteta, osobe sa neregulisanim visokim krvnim pritiskom i određenim sistemskim i autoimunim bolestima, tromboflebitom, kao i sa trenutnim infekcijama kože i upotrebom izotretinoina u prethodna 3 meseca.

U trudnoći i periodu dojenja, ovaj tretman se ne primenjuje.

Tretmani se ponavljaju na 7 dana do željenog rezultata. Pripremili smo pogodnosti u plaćanju za najčešći program koji je klijentima potreban, za serije od 4 ili 6 tretmana.

Cene može videti u cenovniku

Med Contour PLUS cena

Cena Med Contour PLUS tretmna zavisi od regije koja se radi kao i od broja tretmana koji želite da radite. Detaljnije možete pročitati u cenovniku.

Zakažite Vaš pregled već danas

Pitate se da li je Med Contour PLUS tretman za Vas ili je će možda neki drugi tretman više odgovarati Vašim potrebama? Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja i nedoumice vezane kako za ovaj tako i za ostale tretmane koji mogu poboljšati zdravlje Vaše kože i Vaš celokupni izgled.

Pogledajte i naše ostale tretmane

TRIACTIVE TRETMAN
CELULITA

ACCENT PRIME
OBLIKOVANJE TELA

BALLANCER PRO
LIMFNA DRENAŽA

LIPOLIZA I MEZOTERAPIJA