Skip links

Genosys beauty

Protokoli nege lica medicinskom Genosys dermokozmetikom

GENOSYS je koreanski brend dermokozmetike najvišeg medicinskog standard, klinički ispitan, sa potvrdom u praksi.

Sva poznata anti-age dermokozmetika bazira se na aktivaciji postojećih fibroblasta u koži da bolje rade i povećaju stvaranje kolagena i elastina. Starenjem, i ti fibroblasti, koji predstavljaju fabrike elastina i kolagena, su se umorili, i bez obzira na vrstu stimulacije, nemaju više potencijala za povećanom proizvodnjom.

GENOSYS je napravio revolucionarni pristup u dermokozmetici jer se ona, osim stimulisanja postojećih i poluistrošenih fibroblasta, fokusira na mogućnost da napravi NOVE fibroblaste u koži, koji će bez problema stvarati elastin i kolagen u velikoj količini.

To postižemo kombinujući Genosys patentirane faktore rasta, odgovorne za stvaranje i aktivaciju matičnih ćelija kože, peptide, vitamine, antioksidanse i hijaluronsku kiselinu, i tako se MOŽEMO STVARNO SUPROSTAVITI STARENJU KOŽE.

GENOSYS DERMOKOZMETIKA ima za cilj da obezbedi:

  • PREVENCIJU prevremenog starenja kože,
  • KOREKCIJU već postojećih znakova starenja i
  • ZAŠTITU kože od novih oštećenja.

Kompletan koncept GENOSYS sastoji se od GENOSYS BIOREVITLIZACIJE, GENOSYS BEAUTY protokola i GENOSYS POSEBNIH TRETMANA.

GENOSYS BEAUTY PROTOKOLI su profesionalni tretmani nege kože koji predstavljaju spoj najnovijih naučnih dostignuća i najboljeg iz prirode. Preporučujemo ih kao osnovne tretmane ili kao tretmane nastavka medicinske nege između tretmana GENOSYS BIOREVITALIZACIJE ili LASERSKIH TRETMANA. Ili prosto, kada hoćete da uživate a pružite najkvalitetniju profesionalnu negu svojoj koži.

Svi Genosys beauty protokoli namenjeni su intenzivnoj hidrataciji kože.

ANTI – WRINKLE

Tretman je namenjen zreloj koži i koži koja prevremeno stari. Protokol tretmana je posvećen intenzivnoj hidrataciji, aktivaciji matičnih ćelija i obnavljanju kože, stimulaciji proizvodnje kolagena i smanjenju oksidativnog stresa koji ubrzava starenje. Koža je nakon tretmana glatka, hidrirana, čvršća, bore su ublažene. Prosvetljena i koža obnovljenog sjaja koji samo mladalačka koža ima.

SKIN – WHITENING

Preporučujemo za sve tipove kože gde je prisutna neujednačena boja tena i postojanje hiperpigmentacija. Koristan je u ublažavanju PIH (post inflamatornih hiperpigmentacija) kod akni, sunčanih fleka i hormonski uzrokovanih hiperpigmentacija. Protokol procedura i odabranih sastojaka dermokozmetike obezbeđuju posvetljivanje kože, ujednačenje tena i izbeljivanje hiperpigmentacija, bez agresivnih sastojaka. Osim toga, sastojci odabranih dermopreparata posvećeni su obnavljanju i podmlađivanju kože. Stimuliše se proizvodnja kolagena, ublažavaju bore, koža nakon tretmana ostaje hidrirana, poboljšanog tonusa i popravljene cirkulacije.

ALL FOR SENSITIVE

Preporučujemo za osetljivu, izuzetno suvu i kožu sklonu crvenilu, atopijskom dermatitisu, za rozaceu i seboreju. Postupci i sastojci dermokozmetike u ovom protokolu pre svega imaju za cilj da umire, ojačaju i hidriraju kožu. I u ovom protokolu koriste se dermopreparati posvećeni obnavljanju i podmlađivanju kože. Stimuliše se proizvodnja kolagena, ublažavaju bore, koža nakon tretmana ostaje hidrirana, poboljšanog tonusa i popravljene cirkulacije Nakon tretman koža je umirena, hidrirana, glatka i meka.

PROBLEM CONTROL

Protokol koji preporučujemo za negu masne kože, u cilju regulacije prekomernog lučenja seruma. Aktivni sastojci u ovom protokolu su posvećeni uklanjanju suvišnih mrtvih ćelija kože koji su preduslov za infekciju, kao i protiv bakterije koja je glavni uzročnik akni. Istovremeno se podstiče stvaranje novih ćelija kože, sa popravljenom funkcijom. Koža je nakon ovog tretmana umirena, suženih pora, hidrirana, glatka i meka.

Pogledajte i naše ostale tretmane

COLIBRI BLEFAROPLASTIKA

FOTODINAMSKA TERAPIJA

BIOREVITALIZACIJA GENOSYS