Skip links

Profhilo

PROFHILO je tretman koji je postavio novi trend u estetskoj medicini, novu kategoriju nazvanu BIOREMODELOVANJE. Kao jedinstveni i inovativni proizvod osvojio je mnoge nagrade, među njima I prestižnu Aesthetic Awards.

Novitet na našem tržištu ali zapravo jako poznat preparat u svetu estetske medicine – PROFHILO je čista, stabilna hijaluronska kiselina, koju ne treba mešati sa hijaluronskim filerom, jer PROFHILO ne služi za nadoknadu volumena. Takođe, ne treba ga mešati ni sa skin boosterima, jer njegov efekat traje znatno duže.

Profhilo kao i ostali injekcioni preparati može trenutno popraviti izgled bora i finih linija ali pravi efekat se ogleda u STIMULACIJI SINTEZE KOLAGENA, čime dobijamo efekat podmlađivanja na duže staze.

Koji su glavni efekti PROFHILO tretmana?

  • Intenzivna hidratacija
  • Smanjenje bora
  • Poboljšanje tonusa
  • Stimulacija sinteze kolagena
  • Bolja tekstura kože
  • Prirodan izgled
  • Vidljiv lifting efekat

Zašto je PROFHILO drugačiji?

Patentiranim termalnim procesom dolazi do spajanja lanaca hijaluronske kiseline niske i visoke molekularne težine, dakle nastaje stabilna forma koja se neće razgraditi u našem tkivu brzo nakon injektovanja, a što ga razlikuje od mezoterapijskih koktela i skin booster-a.

PROFHILO dovodi do bioremodelacije strukture kože, tako što stimuliše sintezu kolagena i elastina. Ipak, kako je PROFHILO po sastavu hijaluronska kiselina, ovaj proizvod i značajno hidrira kožu.

Za razliku od klasičnog hijaluronskog filera, koji ostaje na mestu gde je injektovan, Profhilo može da se rasporedi ravnomerno kroz čitav derm nakon injektovanja. Dakle, ne dovodi do pojave neravnina, što ga čini idealnim sredstvom za tretiranje regija gde je koža tanja – vrata, dekoltea, regije oko usana i šaka.

Nakon sto prodre u najdublje slojeve kože, ova hijaluronska kiselina vrši remodelovanje tkiva i formiranje novih ćelija tkiva koje licu daje i elasticnost i potporu.

Rezultat je zategnuta, blistava i hidrirana koža, uz očuvan prirodni izgled lica.

Kome je namenjen PROFHILO tretman?

Ovaj tretman je pogodan za sve one koji primećuju pojavu prvih znakova starenja i žele da poprave kvalitet i tonus svoje kože, a to su obično osobe starosti od 25. godine i naviše.

Kako izgleda tretman?

Pre tretmana se nanosi anestetik krema, tako da je neprijatan osećaj uboda mikroiglicom sveden na minimum. Trajanje procedure je ukupno 30 do 45 minuta, u zavisnosti od broja regija koje se tretiraju u okviru jednog tretmana.

Preparat se injektuje u tačno definisane tačke lica ili vrata, ili u obe regije ukoliko je to potrebno, posebno razvijenom BAP (Bio Aesthetic Points) tehnikom. Ova posebna tehnika podrazumeva intradermalnu primenu preparata u tačno definisanih 5 tačaka na obe strane lica i 10 tačaka na vratu.

Primena preparata PROFHILO u ove strateški određene tačke, omogućava da hijaluronska kiselina prodre i rasporedi se u sve delove kože lica, dajući mu blistavost i jedrinu.

Koliko tretmana je potrebno?

Preporuka je uraditi 2 tretmana sa razmakom od 28 dana. Efekat traje 6 meseci do godinu dana, kada se tretman može ponoviti. Održavanje postignutih rezultata može se vršiti ponavljanjem jednog PROFHILO tretmana 1-2 puta godišnje.

Kada se vide rezultati?

Hidriranost kože vidi se u narednim danima nakon tretmana. Stimulacija sinteze 4 vrste kolagena odvija se tokom naredne 4 nedelje, pa je za mesec dana vidljiv efekat povećanja elastičnosti i čvrstine kože, kada je predviđeno uraditi naredni tretman.

Da li se može kombinovati sa drugim procedurama?

Idealnu kombinaciju tretman PROFHILO je pokazao sa laserskim procedurama koje takođe stimulišu stvaranje kolagena. Može se primenjivati I kod osoba sa već plasiranim hijaluronskim filerima, mezonitima i uporedo sa injekcijama botulinum toksina.

Da li postoje neželjena dejstva?

Nisu prijavljena dugotrajna neželjena dejstva ni alergije na preparat, on se u potpunosti metaboliše i razgrađuje u organizmu. Moguće je kratkotrajno crvenilo i laki otok nakon injektovanja, koje prolazi do 24h.

Prophilo tretman cena

Cenu Prophilo tretmana možete saznati u cenovniku gde možete videti i cene ostalih naših tretmana.

Zakažite Vaš pregled već danas

Pitate se da li ste kandidat za Prophilo tretman ili možda neki drugi? Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja i nedoumice vezane kako za ovaj tako i za ostale tretmane koji mogu poboljšati zdravlje Vaše kože i Vaš celokupni izgled.

Pogledajte i naše ostale tretmane

LASERSKI TRETMANI OŽILJAKA OD AKNI

LASERSKAEPILACIJA

UKLANJANJE HIPERPIGMENTACIJA