Skip links

Hydrafacial Tretman – Hidratacija i Dubinsko Čišćenje Lica

Hydrafacial™ tretman je vrhunsko iskustvo hidratacije, detoksikacije kože i dubinskog čišćenja. Uz redovne tretmane, Vaša koža će izgledati blistavo, sjajno i najbolje od svega – mlađe. Ovaj tretman pomaže u čišćenju i hidrataciji kože i odličan je izbor za one koji žele da očuvaju i poprave zdravlje svoje kože.

Višestruko nagrađivan zbog svoje učinkovitosti, originalni Hydrafacial™ tretman vidno poboljšava izgled i stepen hidratacije kože, ostavljajući je sjajnom, čistom i mladalačkom, bez ikakvih neprijatnosti i oporavka nakon tretmana. Prednosti Hydrafacial™ tretmana su brojne, dokazano deluje na sve tipove kože, kod svih starosnih doba, kod žena i muškaraca, sa ODMAH vidljivim rezultatima.

video
play-sharp-fill

Hydrafacial™ je sa razlogom jedan od najpopularnijih I najizvođenijih tretmana u svetu, podjednako omiljen korisnicima i stručnjacima za negu kože. Više o nauci ovog originalnog Hydrafacial™ brenda možete pogledati na hydrafacial.com

Šta je Hydrafacial™ tretman?

Hydrafacial™ tretman je jedan od najmoćnijih neinvazivnih tretmana za obnavljanje kože koji su danas dostupni. U pitanju je tretman HIDRODERMOABRAZIJE – dermoabrazije koja se izvodi zajedno sa tečnošću posebnom, patentiranom tehnologijom.

Tretman kombinuje dubinsko čišćenje, piling, hidrataciju i antioksidativu zaštitu protiv budućih, novih oštećenja kože.

Uklanja mrtve ćelije i nečistoće kože, dok istovremeno unosi hidrantne serume u kožu i neverovatno je hidrira.

Tretman je kao opuštajuća, prijatna i osvežavajuća vakuum masaža, bez iritacije kože i sa odmah vidljivim rezultatima. Naš tretman uključuje i regiju vrata, osiguravajući time najbolje rezultate.

Hydrafacial™ je uređaj koji koristi patentiranu tehnologiju da pomogne zdravlju kože kroz 6 faza tretmana:

  1. Limfna drenaža
  2. Čišćenje i eksfolijacija
  3. Piling
  4. Ekstrakcija
  5. Hidratacija
  6. Svetlosna LED terapija

Uklanja nečistoće, dostavljajući efikasne sastojke koži bitne za njeno zdravlje, kao što su: hijaluronska kiselina, aminokiseline i peptidi, faktori rasta, oligoelementi i minerali kao što su bakar, cink, magnezijum.. Pored svega ovoga, Hydrafacial™ tretmanom, tretiramo kožu i antioksidansima, kako bi se smanjila šteta od slobodnih radikala kao što su zagađenje i sunce.

Protokoli Hydrafacial™ tretmana koje primenjujemo su:

  1. Hydrafacial SIGNATURE
  2. Hydrafacial DE LUXE
  3. Hydrafacial PLATINUM

Hydrafacial™ Boosteri

Svi pomenuti koraci tretmana primenjuju se u svim protokolima, razlikuju se po primeni BUSTERA za specifične probleme na koži. Busteri su izuzetno potentne formule, jer sadrže visoke koncentracije aktivnih proizvoda kojima tretiramo određena stanja kože. Personalizovan izbor tretmana omogućiće izuzetne rezultate i kod najzahtevnijih problematika kože već pri prvom tretmanu. Tako na primer, mlađoj ili zreloj koži bez izraženih nepravilnosti u tenu ili hidrataciji, biće sasvim dovoljan SIGNATURE protokol. Ukoliko je potrebno povećati efekat protiv starenja, tretirati rozaceu, nečistu kožu, hiperpigmentacije ili je potrebno dodatno hidrirati kožu, predložićemo Vam za Vas najučinkovitiji protokol.

Osim tretmana lica, postoje posebno razvijeni protokoli za kosu, telo i regiju oko očiju i usana.

Tokom tretmana koristimo dermokozmetiku profesionalnog benda Circadia® by Dr Pugliese. Ova dermokozmetika nudi najnoviju tehnologiju nauke o nezi kože, sa sastojcima poput peptida i vitamina visokog kvaliteta, bez parabena i konzervanasa. O profesionalnim tretmanima koje primenjujemo i preporuci preparata za  kućnu negu možete pročitati ovde Circadia® by Dr Pugliese.

KOME PREPORUČUJEMO HYDRAFACIAL TRETMAN?

Tretman je namenjen svima iznad 14 godina starosti, za oba pola, za sve tipove kože. Pouzdan je u popravljanju specifičnih stanja kože kao što su: suva i dehidrirana koža, masna i nečista koža, rozacea, bore, hiperpigmentacije i dr.

KAKVE REZULTATE MOŽEMO OČEKIVATI?

Većina klijenata potvrđuje da je odmah vidljiv sjaj i osveženje kože, koja je ujednačenijeg tena, hidrirana i neverovatno glatka na dodir.

KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO?

Rezultati su vidljivi i nakon jednog tretmana. Jedan tretman mesečno preporučuje se za popravljanje sitnih bora, fleka, kod masne kože i zapušenih pora. Ponavljanje Hydrafacial™ tretmana su naša preporuka za zdravu kožu.

KO NIJE KANIDAT ZA TREMAN?

Tretman ne možemo raditi kod pacijenata na lečenju roakutanom, kod postojanja malignih bolesti i aktivnih infekcija kože, kao i u trudnoći i tokom perioda dojenja. O ostalim stanjima koja ne bi bila pogodna za potpuni tretman možemo obaviti konsultacije.

DA LI POSTOJI VREME OPORAVKA?

Hydrafacial™ tretman ne zahteva vreme oporavka, možete odmah nastaviti sa svojim potrebnim aktivnostima. Potrebno je samo da koristite kremu sa Spf faktorom za zaštitu od sunca.

KOLIKO TRAJE TRETMAN?

Ukupno vreme koje je potrebno izdvojiti je 60 minuta.

DA LI SE MOŽE KOMBINOVATI SA DRUGIM METODAMA?

Hydrafacial™ tretman može se kombinovati sa mikronidling tretmanima, hemijskim pilingom, laserskim procedurama i svim injekcionim tretmanima.

Hydrafacial tretman lica cena

Cena Hydrafacial tretmna zavisi od primene specifičnih boostera za različitu problematiku kože. Detaljnije možete pročitati u cenovniku.

Zakažite Vaš pregled već danas

Pitate se da li je Hydrafacial Tretman Lica za Vas ili je će možda neki drugi tretman više odgovarati Vašim potrebama? Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja i nedoumice vezane kako za ovaj tako i za ostale tretmane koji mogu poboljšati zdravlje Vaše kože i Vaš celokupni izgled.

Pogledajte i naše ostale tretmane

KARBON PILING

HEMIJSKI PILING