Skip links

Biorevitalizacija Genosys

Koreanski medicinski brend Genosys razvio je svetski priznate preparate i različite protokole kojima postizemo proces BIOREVITALIZACIJE, utičemo na uvećanje sinteze kolagena i elastina i poboljšanje opšteg izgleda i zdravlja kože. Formulisana je u posebne protokole biorevitalizacije kože lica, područja oko očiju, vrata, dekoltea, tela i kose,

U tretmanu se koristi Genosys Dermafix, medicinski aparat sa sterilnim nastavcima i šestougaonim iglicama od hirurškog čelika dužine od 0,5 do 2 mm.

Praveći mikronidling-om uslovne mikropovrede na koži, podstičemo niz procesa u koži u cilju samozalečenja i samoregeneracije, gde dolazi do stimulacije fibroblasta i veće produkcije kolagena i elastina u koži i boljeg stepena prokrvljenosti.

Takvom stimulacijom cirkulacije, uz primenu različitih stimulatora, faktora rasta, peptida i biljnih ekstrakata, prilagođenog hijalurona, efekti se drastično pojačavaju. Osnovni agens u tretmanu Genosys biorevitaliizacije je patentirani peptid skoro identičan FAKTORU RASTA, izolovan iz biljaka, koji učestvuje u prirodnim mehanizmima regeneracije kože tako što stvara NOVE fibroblaste u koži. Ubrzava zarastanje povreda, povećava sintezu kolagena i elastina, obnavlja kapilarnu mrežu.

KANDIDATI

Biorevitalizacija se koristi za:

  • Tretman opuštene kože (lica, vrata, dekoltea)
  • Tretman proširenih pora i masne kože i akni
  • Tretman ožiljaka (od akni, boginja i druge vrste ožiljaka, osim keloida)
  • Tretman za fine bore i linije na licu (oko očiju i usana, na čelu, obrazima, vratu i dekolteu)

PRIPREMA

Pre tretmana obavljamo pregled, fotografišemo područje rada, nekada radimo Visioface digitalnu analizu lica i procenjujemo stanje Vaše kože. Na osnovu toga određujemo individualni plan i protokol tretmana i koktele koje će se u tretmanu koristiti.

Potrebno je potpisati i formular o informisanosti o Genosys proceduri.

PROCEDURA

Na lice nanosimo anestetik kremu, kako bi tretman bio komforan i potpuno bezbolan. Procedura unosa odabranih koktela mikroiglicama traje oko 30 minuta, nakon čega se na lice nanosi specijalna Peptidna Gel Maska i primenjuje fotodinamska terapija u trajanju od 20 minuta.

Potrebno je uraditi 4 tretmana u razmacima od 4 – 6 nedelja. Prvi rezultati u vidu osvežene, blistavije, zategnutije i čistije kože vide se nakon nekoliko dana, a pravi rezultati sinteze kolagena za par meseci. Preporučuju se tretmani održavanja 1 – 2 puta godišnje, moguće je i kombinovanje sa drugim procedurama.

NEGA I OPORAVAK

Vreme oporavka je brzo, crvenilo prolazi u roku od 24 sata. Preporučuje se svakodnevna upotreba kreme sa zaštitnim faktorom (Genosys MSC SPF40++) narednih nedelju dana i ne preporučuje se šminkanje tog i narednog dana.

Između tretmana biorevitalizacije ili kada želite da dodatno osvežite kožu lica, možete probati naše KOREAN BEAUTY PROTOKOLE.

Genosys proizvode za kućnu negu mozete nastaviti da koristite svakodnevno da bi efekat biorevitalizacije bio potpun.

Pogledajte i naše ostale tretmane

GENOSYS BEAUTY

COLIBRI BLEFAROPLASTIKA

FOTODINAMSKA TERAPIJA