Skip links

Indikacije

LASERSKA EPILACIJA

Ukoliko se želiti trajno rešiti dlaka na licu i telu, rešenje je laserska epilacija, medicinska metoda trajnog uklanjanja dlaka.

HIPERPIGMENTACIJE

Hiperpigmentacije nastaju kao posledica povećanog nakupljanja melanina u određenim mestima kože, pre svega lica.

OČNI KAPCI

Koža očnih kapaka je najnežnija i najbrže stari. Starenjem se istanjuje, rasteže i nastaje višak kože koji se može uhvatati i prstima.

USNE

Možda imate tanke usne koje su nastale usled starenja ili nikada nisu bile voluminozne, možda vam smeta asimetrija koju želite da ispravite.

BORE

Bore su sastavni deo izraza lica i nastaju kao posledica starenja kože i uticaja spoljnih faktora. Idealno vreme za početak tretmana bora je nakon 25.

OPUŠTENA KOŽA

Koža stari iz puno razloga, a mnogi su prirodni i neizbežni. Obzirom da je koža lica najizloženija uticajima, na njoj se najviše poznaju tragovi vremena.

MASNE NASLAGE

Telesna težina i masne naslage mogu se smanjiti dijetama, ali estetski problem predstavlja potkožno masno tkivo koje se ne može uvek skinuti na željenim regijama.

AKNE

Akne su jedno od najneugodnijih kožnih oboljenja, posebno kod mladih osoba. Međutim, njihova pojava nije ograničena samo na ovu starosnu grupu.

OŽILJCI

Ožiljak se ne može potpuno ukloniti, ali se kombinacijom različitih procedura može učiniti znatno manjim i estetski prihvatljivijim.

PROŠIRENE PORE

Pore predstavljaju izvodne kanale lojnih žlezda, sitne otvore koji omogućavaju sebumu da izlazi na površinu kože.

FOLIKULITIS

Problem urasle dlake i folikulitisa ne samo da je vrlo uporan i neprijatan već može narušiti kompletno samopouzdanje.

CRVENILO I KAPILARI

Crvenilo kože lica može biti izraženo u manjem ili većem stepenu usled genetike i nepovoljnih uticaja spoljašnje sredine.

PODOČNJACI

Tamni podočnjaci mogu se tretirati mezoterapijom, dok se upali podočnjaci lako mogu popraviti upotrebom hijaluronskih filera.

JAGODICE

Jagodice su jedan od delova lica koje ga čini osobenim, mladim. Starenjem, gube svoj tonus i lice u celini počinje da izgleda tužno i umorno.

KONTURE VILICE

Jasno izražena linija donje vilice i brade predstavlja odliku mladosti i daje lepo definisanu liniju lica, odvajajući ga jasno od vrata.

PODBRADAK

Izražen podbradak obično je uslovljen genetikom, nastaje nakuplanjem potkožnog masnog tkiva i opuštanjem kože lica.

SUVA KOŽA

Suva koža može biti povezana sa nasleđem, kada ne proizvodi dovoljno sebuma ili može nastati zbog loše nege i spoljašnjim sredine.

OPADANJE KOSE

Opadanje kose je prirodan proces svake dlake, koja treba da bude zamenjena novom i normalno se dešava postupno.

ŠAKE

Starenje kože šaka rezultat je prirodnog starenja ali i svakodnevne izloženosti štetnim UV zracima sunca i ostalim faktorima sredine.

FIBROMIALGIJA

Bol u leđima i ramenom pojasu, bez obzira da li je u vratnom. grudnom Ili lumbalnom delu, najčešči je razlog zbog kog nam se pacijenti javljaju.

STRIJE

Strije su vrsta ožiljnog tkiva koje nastaju nakon naglog rastezanja kože, kada njena elastičnost nije dovoljna za toliku promenu površine.

POJAČANO ZNOJENJE

Prekomerno znojenje ili hiperhidroza je iz estetskih razloga vrlo nezgodan poremećaj koji stvara osećaj nelagode.

CELULIT

Celulit je jedan od najvećih neprijatelja žena. Ima ga skoro svaka žena, javlja se već kod devojčica. Razlog tome genetike i način života.

LIMFNA DRENAŽA

Predstavlja postupak podsticanja oslobađanja tkiva od viška tečnosti – limfe uz pomoć Ballancer presoterapije i RDT endermologije.

BRADAVICE KERATOZE

Benigne promene kože javljaju se kao posledica starenja kože i genetičkog nasleđa. Ove promene se mogu javiti bilo gde na licu i telu.

UKLANJANJE TETOVAŽA

Q-switched i Pico laseri su jedini koji imaju efekat uklanjanja tetovaža. Prodiru duboko u kožu uz minimalni rizik nastanka ožiljaka i pigmentacija.

GLJIVICE NA NOKTIMA

Gljivice na noktima spadaju u najčešće infekcije noktiju. Češće se javljaju na noktima nogu i pogađaju čak 15% odrasle populacije.

[insta-gallery id=“1″]

Obratite nam se

sa poverenjem