Skip links

ClearSkin

Predstavljamo Vam naš novi laser CLEARSKIN PRO, poslednje dostignuće tehnologije u oblasti neinvazivnih laserskih tretmana.

Njegova prvenstvena namena bila je za lečenje akni, kao što i njegovo ime ClearSkin kaže, i takav je već niz godina na tržištu. Ova nova, tačnije unapređena tehnologija nastala je iz saznanja da ima veliki uticaj na REGENERACIJU ISTANJENIH, DUBOKIH SLOJEVA kože, čemu je CLEARSKIN PRO laser posebno prilagođen.

Ovaj laserski zrak ne upija pigment u koži već voda, tako da se tretmani bezbedno mogu raditi cele godine uz određena pravila izlaganja sunčevim zracima.

video
play-sharp-fill

Obzirom da ima različite načine rada i različite protokole, njegova glavna primena je i u različitim poljima:

REJUVENACIJI KOŽE – podmlađivanju tj. vraćanju izgleda i funkcije kože kakvu je nekada imala u velikom stepenu

REPARACIJI OŽILJAKA – menjajući loše formirani kolagen novim i boljim, tek stvorenim

LEČENJU AKNI i SMANJENJE MAŠĆENJA KOŽE isušivanjem njihovog sadržaja, uz istovremenu primenu laserskog zraka i vakuuma uz poseban sistem hlađenja

CLEAR SKIN PRO

Tretman podmlađivanja kože i reparacije ožiljaka

ClearSkin Pro je u osnovi Erbijum Glass laser talasne dužine 1540 nm, spada u neinvazivne laserske tretmane koji ne zahtevaju oporavak kože nakon tretmana.

Ova sonda ima mogućnost da isporučuje snažan laserski zrak podeljen u PIXELE na kožu, kao niz visoko preciznih mikro zraka koji prodiru u kožu duboko u derm. Toplotni efekat ovih laserskih zraka biramo i doziramo na osnovnu indikacija i stanja kože, da bude dovoljno snažan da pokrene regeneraciju kože.

Taj toplotni laserski zrak stvara uske, duboke kolone koagulacije kože, okružene zdravom, nepovređenom kožom, zbog čega se koža popravlja zamenom zahvaćene kože novom, mlađom, zdravijom kožom.

Koliko tretmana je potrebno?

Iako su rezultati vidljivi nakon prvog tretmana, preporučuje se broj od 4-6 tretmana, u razmaku od 2-3 nedelje.

Da li postoji oporavak?

Koža može biti blago ružičasta ili crvena sa osećajem nalik na onaj nakon izlaganja suncu odmah nakon tretmana, i obično nestaje u prvim satima nakon tretmana. Laka otečenost kože može se zadržati i duže, ali Vas ne ometa u svakodnevnim aktivnostima.

CLEAR SKIN PRO

Tretman lečenja akni i problematične kože

ClearSkin laserski tretman lečenja akni uvrstili smo u protokol kao najsavremeniji pristup terapiji akni.

Kako ClearSkin laser leči akne?

Koristi Erbium Glass laser, koji dopire u dublje slojeve kože uzrokujući termičko oštećenje lojnih žlezda i smanjuje njihovu veličinu, uništava uzročnika akni bakteriju P. Akne, smanjuje proizvodnju sebuma, pri čemu spoljašnji sloj kože ostavlja netaknutim.

Ovaj tretman pogodan je za lečenje svih oblika akni, istovremeno sprečavajući nastanak ožiljaka od akni, stimulisanjem stvaranja kolagena i elastina.

Osim u lečenju akni, ClearSkin laserski tretman koristimo i za poboljšanje problematične kože jer:

  • Smanjuje lučenje sebuma i mašćenje kože
  • Smanjuje veličinu pora
  • Poboljšava teksturu kože
Kako izgleda tretman?

Trajanje procedure je 30-45 minuta, oseća se kao peckanje, potpuno podnošljivo i najosetljivijoj koži zbog sistema hlađenja kože koji sonda poseduje

Koliko tretmana je potrebno?

Broj potrebnih tretmana je 4-6 zavisno od početnog stanja, sa razmakom od dve nedelje između tretmana

Da li postoji oporavak?

Tretman nije bolan i ne zahteva vreme oporavka