Skip links

Accent Prime – oblikovanja lica

Accent Prime nam omogućuje potpuno bezbedan medicinski tretman preoblikovanja pojedinih problematičnih delova lica i tela. Rezultati smanjenja masnog tkiva koji se njime postižu su dugotrajni jer smanjuje broj masnih ćelija u tretiranoj regiji. Accent Prime je najsavremeniji medicinski uređaj na svetu, odobren od strane FDA za uklanjanje masnih naslaga, zatezanje kože, lečenje celulita, uklanjanje strija kao i uklanjanje ožiljaka i obnavljanje kože.

Accent Prime je jedinstvena platforma koja sve ovo može postići jer kombinuje:

  1. Selektivni ULTRAZVUK
  2. Unipolarnu RADIOFREKVENCU
video
play-sharp-fill

Svaka od ovih tehnologija je patentirana od strane kompanije Alma Lasers, jedne od 5 najboljih globalnih proizvođača medicinskih lasera na svetu. Ove oblike energije, prisutne u mnogim uređajima, unapredili su posebnim razvojem da stvarno deluju i da u organizmu daju efekat koji fizika predpostavlja.

O samoj Accent Prime tehnologiji možete saznati više na almaprime.rs

Oblikovanje lica je ključna procedura u borbi protiv starenja. Oblikovanje lica postižemo primenom ULTRAZVUKA, zaduženog za eliminisanje suvišne masti i RADIOFREKVENCE, zadužene za metabolizam masti i zatezanje kože u istom tretmanu. U isto vreme odvija se i proces mehaničke masaže rotirajućim prstenom, čime se dodatno podstiče limfna drenaža i ubrzava cirkulacija u tretiranom tkivu.

Zatezanje kože postiže se RADIOFREKVENCOM, zagrevanjem kože do određene temperature, pri čemu površina kože ostaje nepovređena. U dubokim slojevima dolazi do snažne indukcije fibroblasta da stvaraju novi kolagen i elastin, dok se postojeći kolagen remodelira i ojačava. Osim popravljanja trenutnog stanja kože, njenog tonusa i sitnih bora, još veća prednost je u ojačavanju kože i povećavanju otpornosti ka budućem starenju.

PRE I POSLE

Pogledajte galeriju slika PRE i POSLE naših tretmana

PROCEDURA

Tretman se oseća kao prijatno, intenzivno zagrevanje i masaža tkiva. Zavisno od individualne podnošljivosti toplote, parametre podešavamo individualno, gde potrebna količina energije ostaje ista, samo se vreme tretmana može produžiti ukoliko je smanjena tolerancija na toplotu. Tako da efekat ne može izostati, samo će tretman trajati nekoliko minuta duže.

NEGA I OPORAVAK

Nakon tretmana se možete vratiti svojim normalnim aktivnostima, ne zahteva vreme oporavka.

Broj potrebnih tretmana je individualan, zavisno od početnog stanja.
Tretmani se ponavljaju na 14 dana do željenog rezultata.

Ovom tretmanu ne mogu se podvrgavati osobe koje imaju metalne implante u tkivu, osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, istoriju maligniteta, osobe sa visokim krvnim pritiskom i određenim sistemskim i autoimunim bolestima, tromboflebitom, kao i sa infekcijama kože i upotrebom izotretinoina u prethodnih 6 meseci. U trudnoći i periodu dojenja, ovaj tretman se ne primenjuje.

Pogledajte i naše ostale tretmane

LASER FACELIFT

CINDERELLA LIFT