Skip links

Accent Prime oblikovanje tela, lečenje celulita i zatezanje kože tela

Accent Prime nam omogućuje potpuno bezbedan medicinski tretman preoblikovanja pojedinih problematičnih delova tela. Rezultati smanjenja obima koji se njime postizu su dugotrajni jer smanjuje broj masnih ćelija u tretiranoj regiji. Accent Prime je najsavremeniji medicinski uređaj na svetu, odobren od strane FDA za uklanjanje masnih naslaga, zatezanje kože, lečenje celulita, uklanjanje strija kao i uklanjanje ožiljaka i obnavlljanje kože.

Accent Prime je jedinstvena platforma koja sve ovo može postići jer kombinuje:

  1.  Selektivni ULTRAZVUK
  2. Unipolarnu RADIOFREKVENCU
video
play-sharp-fill

Svaka od ovih tehnologija je patentirana od strane kompanije Alma Lasers, jedne od 5 najboljih globalnih proizvođača medicinskih lasera na svetu. Ove oblike energije, prisutne u mnogim uređajima, unapredili su posebnim razvojem da stvarno deluju i da u organizmu daju efekat koji fizika predpostavlja.

Tehnologija

ULTRAZVUK koji koristi Accent Prime je zadužen za LIPOLIZU I SMANJENJE OBIMA tretiranih delova tela. Njime se mogu tretirati lice, podbradak, ruke, stomak, zadnjica, butine i kolena.

Po čemu je jedinstven? Accent Prime proizvodi dve vrste ultrazvuka : jedan standardni, fokusiran TOPLI ultrazvuk, koji visokom teperaturom može da OTVORI MASNE ĆELIJE i na taj način vrše lipolizu, ali i drugi, patentirani HLADNI ultrazvuk, koji vibracijom dovodi do pucanja membrane masnih ćelija i postepenog oslobađanja uskladištene masti. Lekar koristi kombinaciju hladnog i toplog ultrazvuka u pravljenju protokola tretmana u odnosu koji će pružiti individualno najbolje rezultate.

RADIOFREKVENCA je u Accent Prime uređaju zadužena za ZATEZANJE KOŽE . I ovde govorimo o patentu kompanije Alma Lasers, jedinstvenoj UNIPOLAR tehnologiji. Postizanje temperature unipolarnom radiofrekvencom ne postiže se protokom struje izmedju dve ili više elektroda, kao kod ostalih monopolarnih, bipolarnih ili multipolarnih radiotalasa na tržištu. Unipolar tehnologija se zasniva na prenosu visoke energije direktno na tkivo, koje se koristi kao druga elektroda, čime se izaziva rotacija molekula vode. Rotacijom molekula vode nastaje trenje, koje stvara snažnu i delotvornu toplotu. Unipolarna tehnologija različitim postavkama sistema omogućava zagrevanje tkiva na različitim dubinama. Precizno kontrolisana dubina koju možemo da odaberemo, omogućava lekaru da izabere i kontroliše koju će dubinu zagrevati za što bolji rezultat određene problematike i određene regije tela. Accent Prime je jedinstven i po tome što proizvodi radiofrekvencu najveće maksimalne energije na tržistu, pa je vreme postizanja neophodne temperature veoma skraćeno.

Više o tehnologiji Accent Prime uređaja možete saznati na almaprime.rs

Kako accent prime oblikuje telo?

Oblikovanje tela podrazumeva lipolizu i SMANJENJE OBIMA, tretirajuci problematične delove tela. Oblikovanje tela postižemo primenom ULTRAZVUKA, zaduženog za eliminisanje suvišne masti i RADIOFREKVENCE, zadužene za metabolizam masti i zatezanje kože. U isto vreme odvija se i proces mehaničke masaže, čime se dodatno podstiče limfna drenaža i ubrzava cirkulacija u tretiranom tkivu. Kombinovana tehnologija značajno smanjuje broj potrebnih tretmana, a najmoćnija tehnologija spojena u Accent Prime uređaju znatno smanjuje vreme tretmana.

Trajanje tretmana je oko 45 minuta za stomak ili do 60 minuta za butine ili zadnjicu. Tretman za manje regije, kao što su kolena ili ruke traje 20 minuta.
Zatezanje kože postiže se RADIOFREKVENCOM, zagrevanjem kože do određene temperature, pri čemu površina kože ostaje nepovređena. U dubokim slojevima dolazi do snažne indukcije fibroblasta da stvaraju novi kolagen i elastin, dok se postojeći kolagen remodelira i ojačava. Osim popravljanja trenutnog stanja kože, njenog tonusa i sitnih bora, još veća prednost je u ojačavanju kože i povećavanju otpornosti ka budućem starenju.

Celulit je problem koji u osnovi nastaje zbog uvećanja masnih ćelija i poremećene cirkulacije i zastoja tečnosti. ACCENT PRIME anticelulit protokol se vrši kombinovanjem ULTRAZVUKA, koji smanjuje masno tkivo, RADIOFREKVENCE, koja ubrzava metabolizam masti i MEHANIČKE MASAŽE rotacionih prstenova koja stimuliše limfnu drenažu, čime je uspeh u lečenju celulita zagarantovan.

PRE I POSLE

Pogledajte galeriju slika PRE i POSLE naših tretmana

PRIPREMA

Nakon usmenog razgovora o očekivanjima i mogućnostima, kao i uvida u zdravstveno stanje, pristupamo standardizovanom merenju i fotografisanju područja tretmana. Ovaj postupak je neizostavan zbog praćenja rezultata tretmana.

PROCEDURA

Tretman se oseća kao prijatno, intenzivno zagrevanje i masaža tkiva. Zavisno od individualne podnošljivosti toplote, parametre podesavamo individualno, gde potrebna količina energije ostaje ista,samo se vreme tretmana moze produžiti ukoliko je smanjena tolerancija na toplotu. Tako da efekat ne može izostati, samo će tretman trajati nekoliko minuta duže.

Nakon tretmana se možete vratiti svojim normalnim aktivnostima, ne zahteva vreme oporavka. Zbog toga je omiljen u svetu kao tretman koji se može obaviti i u pauzi za ručak.

Broj potrebnih tretmana je individualan, zavisno od početnog stanja i problematičnih zona tela. U toku jednog tretmana može se raditi samo jedna velika regija tela. Druga regija može se tretirati nakon nekoliko dana. Razlog je velika količina vode koju treba popiti nakon jednog tretmana, da bi limfni sistem mogao da metaboliše rastopljenu mast. Istog dana se može tretirati i jedna manja regija, kao što su ruke ili podbradak.

Ovom tretmanu ne mogu se podvrgavati osobe koje imaju metalne implante u tkivu, osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, istoriju maligniteta, osobe sa visokim krvnim pritiskom i određenim sistemskim i autoimunim bolestima, tromboflebitom, kao i sa infekcijama kože i upotrebom izotretinoina u prethodnih 6 meseci.

U trudnoći i periodu dojenja, ovaj tretman se ne primenjuje.

Tretmani se ponavljaju na 14 dana do željenog rezultata.

Pogledajte i naše ostale tretmane

LASERSKO UKLANJANJE STRIJA

LASERSKO LEČENJE
CELULITA

LASERSKO UKLANJANJE KAPILARA I CRVENILA