Skip links

COLIBRI nehirurška blefaroplastika

ZATEZANJE KOŽE NA OČNIM KAPCIMA ili NEHIRURŠKA BLEFAROPLASTIKA plazma tehnologijom je zbog postignutih rezultata neinvazivnim putem, sve primenjivanija procedura u estetskim klinikama u svetu.

Plazma tehnologija koju smo mi odabrali za nehirurško zatezanje očnih kapaka je Colibri Pixel Rf Mikroplazma. Preporučujemo je za poboljšanje kože blage do srednje opuštenosti očnih kapaka i zatezanje kože i ublažavanje bora očne regije uopšte.
Rezultati koji se postižu tretmanima mikroplazmom mogu dugoročno odložiti operaciju, koja je do skoro bila jedino rešenje za problem viška kože i opuštenosti očnih kapaka, uz siguran ishod i minimalno vreme oporavka kože.

Kako funkcioniše Colibri Pixel RF Mikroplazma?

Colibri Pixel RF ™ je FDA odobrena metoda i tretman koji kao energiju koristi MIKROPLAZMU™, poznatu kao četvrto stanje energije, koja nastaje od čestica vazduha izmedju izvora radiofrekvence i kože. VARNICA PLAZME koja na ovaj način nastaje predstavlja glavni agens koji momentalno zateže kožu i stimuliše na dugoročno popravljanje ukupnog kvaliteta tretirane regije

Osnovna razlika u odnosu na slične sisteme je što Colibri Pixel RF™ osim na površni sloj, koji oštećuje i podstiče na regeneraciju, deluje toplotnom energijom na dublje slojeve kože. Efekat koji se postiže je potpuna obnova spoljašnje površine kože, al i jaka stimulacija proizvodnje novog kolagena u dubljim slojevima kože. Kako je kolagen osnovni sastojak koji kožu čini čvrstom i zategnutom, dobijamo podmladjivanje očne regije sa potpuno očuvanim prirodnim izgledom, koristeći prirodne potencijale svog organizma.

KANDIDATI

Colibri Pixel Rf nehiruršku blefaroplastiku preporučujemo svima koji žele da poprave stanje kože gornjeg kapka ili očne regije u celini nehirurškim putem. Preporučijemo ga za tretman blage i srednje opuštenosti kože kapaka i umerenih bora očne regije.

Mogu ga bezbedno raditi svi fototipovi kože, bez obzira na uzrast, oba pola.

PRIPREMA

Pre tretmana obavljamo pregled, fotografišemo područje rada, radimo Visioface digitalnu analizu lica i procenjujemo stanje Vaše kože. Na osnovu toga određujemo individualni plan i protokol tretmana, parametre – jačinu i dubinu energije koja će se u tretmanu koristiti.

Potrebno je potpisati i formular o informisanosti o Pixel RF™ proceduri.

PROCEDURA

COLIBRI Pixel RF™ tretman radimo uz prethodno nanošenje anestetika u obliku kreme, koji tretman čini manje neprijatnim. Colibri aplikatorom se prelazi po površini kože koje se oseća kao sitno peckanje uz postepeno nastajanje osećaja toplote.

Većina klijenata tretman opisuje kao podnošljiv, minimalno neprijatan, uz kratkotrajno crvenilo i zatezanje kože nakon sunčanja.

Ukupno vreme trajanja tretmana jeste 30 minuta za delovanje anestetika i 30 minuta za izvođenje tretmana.

Pixel RF™ tretman se osim očne regije može raditi istovremeno na celom licu. Takođe, u cilju obnavljanja kože, dodatno se mogu tretirati regije vrata, dekoltea i šaka.

Zavisno od početnog stanja kože preporučićemo Vam broj potrebnih tretmana. Radi postizanja maksimalnog efekta, obično radimo seriju od 3 – 4 tretmana na 4 nedelje.

NEGA I OPORAVAK

Koža je nakon samog tretmana umereno crvena, sa znacima zatezanja i bez vidljivih tragova oštećenja. Nakon nekoliko sati umanjuje se crvenilo i osećaj zatezanja kože, i koža kapaka postaje otečena, veličina i trajanje otoka su individualne, zavisno od sklonosti ka oticanju. Otok se može zadržati i nekoliko dana i ne isključuje Vas iz svakodnevnih aktivnosti. Potrebno je da poštujete određene preporuke nege kože. Koža postaje suva na dodir, sa sitnim perutanjem narednih nekoliko dana, tako da je potpuni oporavak kože nakon ovog tretmana 5-7 dana. Za nekoliko sati se možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima, uz korišćenje specijalne tonirane krema koja ubrzava oporavak, sa visokim faktorom zaštite od sunca,

Kada postignemo maksimalni efekat kroz seriju tretmana, nastupa potreba za odgovarajućom kućnom negom. Naš izbor je dermokozmetika preporučena od strane najboljih dermatologa i plastičnih hirurga u svetu. Kao ovlašćeni i obučeni terapeuti odabraćemo pravu negu protiv starenja posebno za Vas. Primenom antioksidativnih seruma i preparata sa matičnim ćelijama i faktorima rasta, kao i korišćenjem krema sa visokim hemijskim i fizičkim faktorima zaštite, starenje kože izazvano spoljnim uticajima možemo držati pod kontrolom.

Ovaj tretman može se kombinovati sa Clearlift 4D™ laserskim tretmanom podmlađivanja, Biorevitalizacijom i drugim tretmanima. Ukoliko se pridržavate saveta nege, biće dovoljno da godišnje uradimo 1 tretman, kako bi obnavljali površinu, kontinuirano stimulisali fibroblaste na proizvodnju kolagena i starenje kože držali pod kontrolom.

Pogledajte ili sačuvajte COLIBRI NEHIRURŠKA BLEFAROPLASTIKA FAQ

Pogledajte galeriju slika PRE i POSLE naših tretmana

Pogledajte i naše ostale tretmane

FOTODINAMSKA TERAPIJA

BIOREVITALIZACIJA GENOSYS

GENOSYS BEAUTY