Skip links

RDT endermologija

Relaksirajuća metoda uklanjanja celulita

Endermologija ili vakuum masaža se bazira na dubinskoj masaži čiji je cilj da pojača cirkulaciju, podstakne limfnu drenažu, bolju ishranu i oksigenaciju tkiva. Zahvaljujući endermologiji vrši se preoblikovanje masnih naslaga i detoksikacija što dovodi do razgradnje masnih ćelija i jačanja tonusa i elastičnosti kože.

Rezultat je zategnuta koža bez celulita.

KANDIDATI

Svaka osoba koja ima problem sa celulitom i viškom tečnosti u organizmu, pogodan je kandidat za vakuum masažu. Ukoliko se prepoznate u nekoj od navedenih stavki, preporučujemo Vam endermologiju:

  • Celulit
  • Opuštena zadnjica
  • Opušten stomak (nakon mršavljenja ili porođaja)
  • Otok u nogama
  • Opuštena koža

PRIPREMA

Kada je u pitanju endermologija, specijalna priprema ne postoji. Važno je napomenuti da vakuum masažu može vršiti isključivo stučno lice. Na konsultacijama ćemo utvrditi tačan broj tretmana koji je potreban da biste uklonili celulit.

PROCEDURA

Endermologija je potpuno bezbolna, prijatna i relaksirajuća procedura. Uživaćete u svakom trenutku ovog tretmana.

U zavisnosti od potrebe, endermologija se može primeniti parcijalno ili na celoj površini tela. Broj tretmana koji je preporučljiv, kreće se od 10 – 15 a moguće je primenjivati tri tretmana u toku jedne nedelje. Nakon postignutih rezultata, preporučuje se tretman održavanja jednom mesečno.

Endermologija pruža osećaj lakoće u nogama usled smanjivanja otoka. Ova efikasna masaža podmlađuje i zateže kožu, naročito nakon trudnoće.

Preporučujemo endermologiju u kombinaciji sa sledećim tretmanima jer na taj način možete postići izuzetne rezultate u tretiranju celulita, masnih naslaga i opuštene kože:

NEGA I OPORAVAK

Nakon ovog relaksirajućeg tretmana možete odmah nastaviti sa uobičajenim dnevnim aktivnostima.

Pogledajte i naše ostale tretmane

TRIACTIVE LASER

LIPOLIZA/MEZOTERAPIJA

ACCENT PRIME

BALANCER PRO