Skip links

NIR zatezanje kože lica

Lice je prvo što primetimo na drugima i često je odraz zdravlja i pažnje koju mu posvećujemo. Zdrava i negovana koža je preduslov lepote i vredi joj priuštiti ugodan tretman. Jedna od neinvazivnih metoda koja može pomoći Vašem licu da dobije odmorniji i svježiji izgled jeste NIR (Near Infra Red) zatezanje kože lica.

Tretman se zasniva na biostimulativnom dejstvu svetlosnog zraka talasne dužine 700 – 2500nm iz spektra blizu infracrvenog. Ova talasna dužina lako prolazi kroz površinu kože ne oštećujući je i zagreva dublje slojeve kože i potkožno tkivo. Kao posledica zagrevanja, odmah se zatežu kolagena vlakna prisutna u koži i ona postaje čvršća i zategnutija. Dugoročno dejstvo ove procedure koje se postiže kroz seriju od 4-6 tretmana je stimulacija fibroblasta da prave mnogo veću količinu kolagena i elastina nego što bi to činili, umorni i istrošeni u procesu starenja.

video
play-sharp-fill

Stimulišući kolagen i popravljajući vaskularizaciju deluje tako da koža postaje svetlija, baršunasta i mlađa.

Efekat je vidljiv odmah nakon tretmana. Lice je oslobođeno viška tečnosti, koža je glatka i svetlija, lifting efekat je jasno vidljiv. Zbog toga je ovaj tretman poznat i kao Cinderella Lift, jer smo posle njega, kao Pepeljuga, brzo spremne i podmlađene za bitan događaj.

PRE I POSLE

Pogledajte galeriju slika PRE i POSLE naših tretmana

KANDIDATI

NIR lifting je potpuno bezbedan i neinvazivan, te za njega ograničenja nema. Namenjen je svim uzrastima i može se primenjivati tokom cele godine.

Za očuvanje lepote i tonusa kože do 30. godine života, obično je dovoljan samo ovaj tretman. Nakon toga kombinujemo ga sa Clearlift laserom, mezoterapijom i biorevitalizacijom radi maksimalnog efekta.

PRIPREMA

Pre tretmana obavljamo pregled, fotografišemo područje rada, po potrebi radimo Visioface digitalnu analizu lica i procenjujemo stanje Vaše kože. Na osnovu toga određujemo individualni plan i protokol tretmana. parametre energije koja će se u tretmanu koristiti.

Potrebno je potpisati i formular o informisanosti o NIR proceduri.

Obzirom da NIR lifting koristi talasnu dužinu iz sunčevog spektra svetlosti, za pripremu pred ovaj tretman nije bitno da li ste prethodno izlagali kožu suncu.

PROCEDURA

Tretman u rukama iskusnog terapeuta izgleda kao najprijatnija masaža. Protokol obuhvata lice, vrat i dekolte i traje 25 – 30 minuta.

Zavisno od stanja kože potrebno je uraditi 3 – 6 tretmana u razmaku od 14 dana. Tretmani održavanja postignutog izgleda obavljaju se jednom mesečno.

NEGA I OPORAVAK

Po završetku tretmana nema nikakvih neželjenih reakcija, možete se odmah vratiti svakodnevnim obavezama.

Pogledajte i naše ostale tretmane

OBLIKOVANJE LICA

CINDERELLA LIFT