Skip links

Trajno uklanjanje dlaka – Laserska epilacija

Ukoliko se želiti trajno rešiti dlaka na licu i telu, rešenje je laserska epilacija, medicinska metoda trajnog uklanjanja dlaka. Nekada je razlog tretmana laserske epilacije prosto želja za glatkom kožom, i ako se ne radi o povećanoj maljavosti. U drugom slučaju, postoji prekomerna maljavost, naročito ukoliko se radi o ženskom licu ili telu, koja je skoro uvek posledica promene nežne dlake pod uticajem dejstva hormona koji odredjuju njen kvalitet. Ne radi se uvek o balansu polnih hormona, još neki hormoni učestvuju u odredjivanju kvaliteta dlake. Uspeh trajne epilacije laserom podrazumeva i lečenje osnovnog uzroka koji je do maljavosti i doveo.

Zato smatramo da se za uspešnu lasersku epilaciju treba obratiti lekarima sa iskustvom u radu laserima.

Laserska epilacija funkcioniše po principu laserskog snopa koji sonda usmerava ka koži. Zahvaljujući pigmentu melaninu, koji se nalazi u folikulu dlake, laserski snop se apsorbuje i pretvara u toplotu, što dovodi do uništenja dlake. Pri ovom postupku koža ostaje netaknuta zbog jedinstvenog sistema hlađenja ugrađenog u sam aparat.

Sve o tretmanima trajnog uklanjanja dlaka laserom možete pročitati na stranici laserska epilacija kao i na stranici novosti.

REZULTATI

Galeriju naših rezultata trajnog uklanjanja dlaka možete pogledati ovde