Skip links

Podbradak

Izražen podbradak obično je uslovljen genetikom, nastaje nakuplanjem potkožnog masnog tkiva i opuštanjem kože lica. Lice gubi jasne konture, gubi se naznaka vilične kosti koja vizualno pravi granicu izmedju lica i vrata. Starenjem ove promene postaju sve izraženije, pa često primenjujemo tretmane oblikovanja lica.

Smatramo da je oblikovanje lica ključna procedura u borbi protiv starenja. Za oblikovanje lica koristimo jedinstveni Accent Prime tretman, koji kombinuje selektivni ultrazvuk i moćnu radiofrekvencu. Oblikovanje lica postižemo primenom ULTRAZVUKA, zaduženog za eliminisanje suvišne masti i RADIOFREKVENCE, zadužene za metabolizam masti i zatezanje kože u istom tretmanu. U isto vreme odvija se i proces mehaničke masaže rotirajućim prstenom, čime se dodatno podstiče limfna drenaža i ubrzava cirkulacija u tretiranom tkivu.
Zatezanje kože postiže se RADIOFREKVENCOM, zagrevanjem kože do određene temperature, pri čemu površina kože ostaje nepovređena. U dubokim slojevima dolazi do snažne indukcije fibroblasta da stvaraju novi kolagen i elastin, dok se postojeći kolagen remodelira i ojačava. Osim popravljanja trenutnog stanja kože, njenog tonusa i sitnih bora, još veća prednost je u ojačavanju kože i povećavanju otpornosti ka budućem starenju.

HIJALURONSKI FILERI koji se primenjuju u cilju konturisanja lica mogu znatno smanjiti vidljivost podbratka.