Skip links

Juvelook i Lenisna kolagen stimulatori

NOVO! JUVELOOK I LENISNA KOLAGEN STIMULATORI

U ordinaciji Sculpturelle imamo dugogodišnje iskustvo sa različitim vrstama kolagen stimulatora. Koji od njih biramo pri izvođenju procedure zavisi isključivo od individualnih potreba pacijenta i problematike koju želimo da tretiramo. Od ove godine u portfolio procedura koje služe za stimulaciju kolagena uvrstili smo i PDLLA, kao kolagen stimulator 3. generacije.

Šta je PDLLA i čemu služi?

PDLLA se razlikuje od klasične polilaktične kiseline (Sculptra, Lanluma, AesPLLA itd.) po strukturi čestica. PDLLA su čestice koje su loptaste, relativno glatke površine, što znači da izazivaju mnogo manju zapaljensku reakciju u odnosu na klasičnu polilaktičnu kiselinu koja se nalazi u prethodno pomenutim preparatima. Samim tim inflamatorni odgovor je manji pa je i kolagen koji nastaje kao njegova posledica kvalitetniji.

Zašto baš kolagen stimulatori 3. generacije i šta postižemo injektovanjem PDLLA-a?

PDLLA je najbezbedniji i najbiokompatibilniji izomer polilaktične kiseline, gde su L i D forma
laktične kiseline vezane tako da maksimalno povećavaju kontaktnu površinu za stimulaciju
stvaranja kolagena.

  • Vidno ublažavamo fine bore na licu, vratu ili dekolteu
  • Popravljamo strukturu i čvrstinu kože jer činimo mrežu kolagena u tkivu gušćom
  • Umanjujemo vidljivost proširenih pora i fleka
  • Umanjujemo vidljivost i popravljamo konzistenciju postoperativnih ili
    posttraumatskih ožiljaka, kao i ožiljaka od akni
  • Postižemo podmlađivanje na najprirodniji mogući način

Od čega se sastoje Juvelook i Lenisna kolagen stimulatori i zbog čega su jedinstveni?

Oba ova preparata sastoje se od PDLLA i hijaluronske kiseline, što znači da injektovanjem postižemo dvostruki efekat – stimulišemo kolagen i pružamo koži intenzivnu hidrataciju. U zavisnosti od potreba pacijenata, koristimo ih u tretiranju kvaliteta i teksture kože, ali i za nadoknadu volumena u licu na najprirodniji način (stimulišući sopstvene ćelije na rad).

video
play-sharp-fill
video
play-sharp-fill

Kada možemo da očekujemo efekat i koliko on traje?

Efekat hidratacije je vidljiv odmah nakon tretmana, dok je za proces neokolageneze potrebno više vremena, pa kontrolu pravimo 6 nedelja nakon prvog tretmana.

Koliko tretmana je potrebno?

Uglavnom je potrebna serija od 2 do 3 tretmana za postizanje željenih rezultata.

Kako izgleda procedura?

Briga o Vašem komforu je na prvom mestu. Procedura uvek uključuje primenu anestetik kreme kako bi se smanjio svaki potencijalni bol ili nelagodnost. U zavisnosti od toga šta tretiramo injektujemo PDLLA mezoterapijskim pištoljem, iglom ili kanilom. Možete biti sigurni da će naš lekar uvek učiniti sve da Vaše iskustvo bude prijatno i bezbrižno.

PDLLA cena tretmana

Cena PDLLA tretmana zavisi od regije koja se radi kao i od broja tretmana koji želite da radite. Detaljnije možete pročitati u cenovniku.

Zakažite Vaš pregled već danas

Pitate se da li je PDLLA tretman za Vas ili će možda neki drugi tretman više odgovarati Vašim potrebama? Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja i nedoumice vezane kako za ovaj tako i za ostale tretmane koji mogu poboljšati zdravlje Vaše kože i Vaš celokupni izgled.

Pogledajte i naše ostale tretmane

OBLIKOVANJE LICA

CLEARLIFT FACELIFT

ZATEZANJE LICA

HIJALURONSKI FILERI