Skip links

DermaClear

DermaClear tretman predstavlja 3 u 1 tretman PILINGA, ČIŠĆENJA i HIDRATACIJE kože najnovijom tehnologijom – Alma DermaClear uređajem.

Zašto smo odabrali baš DermaClear uređaj?

Zbog jedinstvenog načina dubinskog čišćenja i hidratacije kože, odličnog načina pripreme kože za laserske tretmane i naravno, jer ga je napravila kompanija Alma Lasers, sinonim za zlatni standard kvaliteta.

U osnovi tretmana je HIDRODERMOABRAZIJA, kombinovano čišćenje kože fizičkim i hemijskim putem:

  1. korak: odabrani rastvor DermaClear platforme natapa kožu, razlažući naslage mrtvih ćelija na njenoj površini, dok u isto vreme vakuum koji podešavamo prema stanju i tipu kože, usisava i otklanja sve nepotrebne čestice sa njene površine.
    Osećaj koji imate pri tome je prijatna, nežna osvežavajuća masaža.
  2. korak: time je koža pripremljena za ČIŠĆENJE PORA koje su bile prekrivene slojem keratinocita, ćelija sa površine kože, koji smo uklonili u prvom koraku. Slede rotirajući pokreti EKSTRAKCIJE sadržaja pora, gde postoji sadržaj u njima, naročito na nosu, bradi i čelu. Sve vreme “usisavanja” nečistoća i sadržaja pora, u isto vreme koža se tretira posebno formulisanim rastvorom koji ima za cilj da dubinski čisti pore i deluje na lojne žlezde u cilju seboregulacije – umerene produkcije sebuma. Osim mehaničkog pražnjenja vakuumom, terapijski delujemo i na njihovo sporije punjenje.
  3. korak predstavlja HIDRATACIJU i intenzivno PRIHRANJIVANJE očišćene kože peptidima, vitaminima i antioksidansima u ciju njene nege, zaštite i boljeg funkcionisanja u celini.

Nakon Dermaclear tretmana, koža je čista, sjajna i zategnuta.

Dermaclear tretman može biti samostalan tretman, koji završavamo FOTODINAMSKOM TERAPIJOM ili kao uvodni tretman u dalje laserske tretmane podmlađivanja koje primenjujemo, kao što je Clearlift laser, NIR ili Accent Prime tretman.

Više o Alma DermaClear aparatu možete pročitati na almadermaclear.com

Pogledajte ili sačuvajte DermaClear FAQ

Pogledajte i naše ostale tretmane

KARBON PILING

HEMIJSKI PILING