Niš, TC Kalča, II sprat, Lamela B, Lokal 35
+381 18 295 500 + 381 69 12 95 500

TRIPOLLAR REGEN OBLIKOVANJE TELA

Radiofrekventna struja u službi lipolize i zatezanja kože

Zbog ubrzanog načina života, danas su nezdrave životne navike postale deo svakodnevice. Nepravilna ishrana, konstantno sedenje na poslu, ali i stres, predispozicije su koje mogu dovesti do pojave celulita.

TriPollar metoda je jedinstven, potpuno siguran i bezbolan tretman koji može preoblikovati odredjene delove Vašeg tela. Predstavlja jedan od najuspešnijih tretmana u lečenju svih stadijuma celulita. TriPollar metoda je jedinstveni patentirani sistem treće generacije korišćenja radiofrekvencije RF u oblasti estetske medicine i prevazilazi ograničenja prethodnih mono-polarnih i bi-polarnih tehnologija.

Prilikom Tripollar Regen oblikovanja tela u istom aktu odvijaju se lipoliza (razlaganje masti) i zatezanje kože.

Masno tkivo je metabolički neaktivno, ali ako se stimuliše zagrevanjem, pokazuje veliku metaboličku aktivnost u otpuštanju masti. Pri protoku struja visoke frekvence (RF), masne ćelije se tri puta brže zagrevaju od ostalog tkiva. Na taj način, selektivnim zagrevanjem masnih ćelija površnih i dubokih slojeva kože, ubrzava se njihov metabolizam i pokreće razgradnja masti. Razgradjenu mast, koja je sada u tečnom stanju, lakše ćemo izbaciti prilikom fizičke aktivnosti i tretmana limfne drenaže.

TriPollarna RF energija prodire kroz kožu i deluje toplotom na ekstraćelijski matriks u kome se nalaze kolagena vlakna. Ta lokalizovana toplota povećava kontrakcije kolagenih vlakana, zateže ih, uz istovremenu snažnu stimulaciju fibroblasta da stvaraju novi kolagen i elastin. Ovim se koža tretirane regije odmah u toku tretmana vidno zateže i ima zdraviji i mladji izgled.

KANDIDATI

TriPollar Regen tretman tela preporučujemo osobama koje imaju problem sa opuštenom kožom, celulitom i lokalno povećanim masnim naslagama. Najvidljiviji rezultati zatezanja kože postižu se u tretmanima nakon porodjaja i nakon naglog mršavljenja.

Tripollar Regen tretman tela ne preporučujemo osobama sa pacemakerom, trudnicama, osobama sa poremećajima koagulacije i malignim bolestima.

PRIPREMA

Pre same procedure vršimo pregled vaših kritičnih područja, merenje i fotografisanje i procenjujemo broj potrebnih tretmana za postizanje očekivanih rezultata.

PROCEDURA

Bilo da se radi o celulitu ili masnim naslagama, tripollar Regen tretman izgleda kao prijatna masaža sa blagim osećajem toplote. Tretman stomaka i ledja traje oko 60 minuta, dok tretman zadnjice i bokova ili nogu traje oko 90 minuta.
Efekat zatezanja kože vidljiv je kod svih pacijenata odmah nakon tretmana ali za postizanje potpunog efekta potrebno je uraditi 4 – 6 tretmana. Za postizanje optimalnih rezultata kod celulita potrebno je uraditi 6 – 8 tretmana.
Tretmani se rade jednom nedeljno, a nakon postignutog efekta, za održavanje je dovoljno uraditi jedan tretman na 4 – 6 nedelja.

NEGA I OPORAVAK

Naše iskustvo je pokazalo neuporedivo bolje rezultate ukoliko se nakon ovog tretmana radi i Triactive laser dermologija. Razlog tome je što se ovi tretmani dopunjuju. Triactive laser tretman vrši limfnu drenažu, čime se koža oslobadja viška tečnosti i rastopljenih masti, ali i višestruko stimuliše produkciju kolagena, pa kožu čini još čvršćom i zategnutijom. Osim Triactive laserom, limfnu drenažu možemo obaviti i endermologijom.

Nakon tretmana treba poštovati protokole fizičke aktivnosti i ishrane u naredna 24 sata.

PRE I POSLE