Niš, TC Kalča, II sprat, Lamela B, Lokal 35
+381 18 295 500 + 381 69 12 95 500

TRIPOLLAR REGEN LIFTING

Radiotalasni lifting u službi zatezanja kože lica

 

Koža već nakon 25. godine postepeno smanjuje proizvodnju kolagena i elastina, osnovnih vlakana vezivnog tkiva. Fino isprepletana mreža vlakana kolagena i elastina našoj koži daju elastičnost, gipkost, čvrstoću i vlagu. Pod uticajem spoljnih faktora i tokom starenja kože, dolazi do oštećenja kolagena i do smanjenja njegove proizvodnje, što uzrokuje opuštanje kože i stvaranje bora. Jedini način da se ovaj proces uspori jeste da se poveća proizvodnja kolagena u fibroblastima i ojačaju postojeća kolagena vlakna što primenom radiotalasa upravo činimo.

Tripollar radiotalasni lifting predstavlja jedan od najsavremenijih tretmana za usporavanje starenja, podmladjivanje i zatezanje kože lica bez operacija i huruških zahvata.

TriPollarnom RF energijom, odnosno radiotalasima, zagrevamo srednji sloj kože u kome se nalaze elastin i kolagen. Kontrolisanim zagrevanjem postižemo zatezanje postojećeg kolagena, uz snažnu stimulaciju fibroblasta da stvaraju novi kolagen i elastin. Odmah nakon tretmana koža postaje čvršća, zategnutija, fine bore nestaju, dublje se redukuju, koža izgleda sveže i hidrirano.

TriPollar metoda je jedinstveni patentirani sistem treće generacije korišćenja radiofrekvencije RF u oblasti estetske medicine. Koristi se za neinvazivno i bezbolno podmladjivanje i zatezanje kože.

KANDIDATI

Idealan ste kandidat ako želite zategnuti lice bez operacija i hiruških intervencija, ublažiti bore i vratiti Vašem licu vitalniji i mladalački izgled. Tripollar radiotalasni lifting se obavlja i preventivno, od 25 godine života, zbog sprečavanja preranog starenja kože.

Tripollar radiotalasni lifting ne preporučujemo trudnicama, osobama sa pacemakerom, poremećajima koagulacije, malignim bolestima.

PRIPREMA

Naše iskustvo je pokazalo neuporedivo bolje rezultate ukoliko ovom tretmanu prethodi Triactive laser lifting. Razlog tome je što se ovi tretmani dopunjuju – triactive laser tretman vrši limfnu drenažu lica i vrata, čime se koža oslobadja viška tečnosti i otklanja izgled nadutog i umornog lica. Diodni laser snage 1W talasne dužine 808nm deluje tako da koža postaje svetlija, baršunasta i mladja. Dodavši tome opisani efekat TriPollar tretmana, odmah vidljiv rezultat je neizbežan.

Za maksimalan učinak kod jako opuštene i umorne kože, idealno je uključiti i tretman mezoterapije bez igle.

PROCEDURA

Tretman radiotalasnog liftinga izgleda kao najprijatna masaža sa blagim osećajem toplote. Sprovodi se na celom licu, sa posebnim akcentom na zone opuštene kože lica i bore. Tretman lica i vrata traje oko 30 minuta.

Efekat zatezanja kože vidljiv je kod svih pacijenata odmah nakon tretmana. Iskustvo i veština rada terapeuta u velikoj meri utiču na ishod tretmana.

Zavisno od opuštenosti kože lica i dubine bora, potrebno je uraditi 1 – 6 tretmana na 7 dana.

Za održavanje postignutog efekta dovoljno je uraditi jedan tretman na  4 – 6 nedelja.

NEGA I OPORAVAK

Nakon tretmana radiotalasnog liftinga aplikujemo hranljive serume prilagodjene potrebama kože klijenta, jer ovako stimulisanom mikrocirkulacijom povećana je njihova apsorpcija i efikasnost.