Niš, TC Kalča, II sprat, Lamela B, Lokal 35
+381 18 295 500 + 381 69 12 95 500

TRIACTIVE LASER LIFTING

 Omiljeni tretman lica naših klijenata već 12 godina

Lice je prvo što primetimo na drugima i često je odraz zdravlja i pažnje koju mu posvećujemo. Zdrava i negovana koža je preduslov lepote i vredi joj priuštiti ugodan tretman. Jedna od neinvazivnih metoda koja može pomoći vašem licu da dobije odmorniji i svježiji izgled jeste Triactive laser lifting.

Triaktiv laser lifting kombinuje dejstvo biostimulativnog lasera visoke snage i blagu vakuum masažu.

Tretman se zasniva na istovremenom dejstvu laserskog zraka talasne dužine 808nm jačine 1W i ritmičnog blagog vakuuma. Dejstvo je dvostruko: vrši limfnu drenažu lica i vrata, čime se koža oslobadja viška tečnosti i otklanja izgled nadutog i umornog lica. Diodni laser snage 1W talasne dužine 808nm ispoljava na koži biostimulativno i antiinflamatorno dejstvo. Stimulišući kolagen i popravljajući vaskularizaciju deluje tako da koža postaje svetlija, baršunasta i mladja.

Efekat je vidljiv odmah nakon tretmana. Lice je oslobodjeno viška tečnosti, koža je glatka i svetlija, lifting efekat je jasno vidljiv, kao da ste 5 – 10 godina mladji. Nakon ovog tretmana nemoguće je ne primetiti razliku, koža izgleda jasno zdravije, svetlije i zategnutije. Sitne bore nestaju, duboke se smanjuju već nakon prvog tretmana.

KANDIDATI

Triactive laser lifting je potpuno bezbedan i neinvazivan, te za njega ograničenja nema. Namenjen je svim uzrastima i može se primenjivati tokom cele godine. Za očuvanje lepote i tonusa kože do 35. godine života, obično je dovoljan samo ovaj tretman. Nakon toga kombinujemo ga sa TriPollar regen liftingom i mezoterapijom bez igle radi maksimalnog efekta.

PRIPREMA

Obzirom da Tiactive laser lifting koristi talasnu dužinu iz sunčevog spektra svetlosti, za pripremu pred ovaj tretman nije bitno da li ste prethodno izlagali kožu suncu.

PROCEDURA

Tretman u rukama iskusnog terapeuta izgleda kao najprijatnija masaža. Protokol obuhvata lice, vrat i dekolte i traje
25 – 30 minuta.

Zavisno od stanja kože potrebno je uraditi 1 – 3 tretmana u razmaku od 2 dana. Tretmani održavanja postignutog izgleda obavljaju se jednom mesečno.

NEGA I OPORAVAK

Po završetku tretmana nema nikakvih neželjenih reakcija.