Niš, TC Kalča, II sprat, Lamela B, Lokal 35
+381 18 295 500 + 381 69 12 95 500

TRIACTIVE LASER DERMOLOGIJA

Jedinstven program za lečenje celulita

Estetski ideal današnje savremene žene doprineo je da su pristupi rešavanja problema celulita u intenzivnom razvoju. Triactive laser dermologija je rezultat nove tehnologije zasnovane na istovremenom dejstvu lasera, vakuum masaže i hladjenja. Cilj tretmana je sistemsko poboljšanje cirkulacije i limfne drenaže, čime se naslage celulita uklanjaju. Ovo je jedan od najboljih programa za lečenje celulita, naročito kod mladjih osoba.

LASER

6 laserskih dioda talasne dužine 808nm ukupne snage 6W stimuliše cirkulaciju, stvara nove krvne sudove, deluje antizapaljenski, uklanja toksine i stimuliše sintezu elastičnih i kolagenih vlakana.

VAKUUM MASAŽA

Vakuum masaža pojačava cirkulaciju i limfnu drenažu, vrši preoblikovanje masnih naslaga, uklanja štetne materije, jača tonus i elastičnost kože, postiže lifting efekat i brzo smanjuje izgled pomorandžine kore.

HLADJENJE

Lokalizovani sistem rashladjivanja kože od 18˚C smanjuje bolnu osetljivost i uklanja višak tečenosti u tkivima, čime se smanjuje oticanje nogu.

Efekat revitalizacije kože, gde je koža glatka, čvršća i zategnutija, vidi se već nakon prvog tretmana. Oblikovanje tela lifting efektom, podizanje zadnjice i zatezanje stomaka, naročito je vidljivo nakon mršavljenja i porodjaja. Koža je podmladjena sa jasnom razlikom tretiranih i netretiranih područja. Oticanje se smanjuje i eliminiše, te daje osećaj lakoće u nogama.

KANDIDATI

Triactive laser je namenjen uklanjanju celulita i zatezanju kože tela, posebno nakon porodjaja i gubitka kilaže. Metoda se pokazala efikasnom pri poremećaju limfne i venske cirkulacije i prilikom osećaja težine u nogama.

PRIPREMA

Prirprema podrazumeva pregled Vaših kritičnih područja i odredjivanje individualnog protokola za postizanje očekivanih rezultata.

PROCEDURA

Triactive laser tretman izgleda kao prijatna i relaksirajuća masaža. Postoje dva protokola, jedan za zadnjicu, bokove i noge, drugi za stomak i ledja. Po potrebi se ovi protokoli kombinuju, uključujući i tretman ruku, zavisno od tipa gradje. Tretman traje od 35 – 45 minuta, zavisno od veličine površine koja se tretira.

Za tretman celulita potrebno je uraditi prosečno 15 tretmana 2 – 3 puta nedeljno. Nakon postignutog rezultata, tretmani održavanja rade se jednom mesečno.

Idealan je za kombinovanje sa Tripollar regen metodom, jer se dragoceno dopunjuju i daju maksimalan efekat kod tretiranja celulita, masnih naslaga i zatezanja kože.

NEGA I OPORAVAK

Po završetku tretmana nema nikakvih neželjenih reakcija.

PRE I POSLE