Niš, TC Kalča, II sprat, Lamela B, Lokal 35
+381 18 295 500 + 381 69 12 95 500

HIGIJENSKI TRETMAN LICA

Kombinacija sigurnih i efikasnih  postupaka za poboljšanje zdravlja i izgleda kože

Medicinski tretmani lica predstavljaju kombinaciju sigurnih i efikasnih  postupaka za poboljšanje zdravlja i izgleda kože.  Medicinski tretmani  obavljaju se nakon detaljne analize kože lica, nakon čega se pravi plan koje procedure i u kom intervalu će se primeniti. Savremeni medicinski uredjaji kojima se vrši analiza  pružiće nam uvid u postojanje hiperpigmentacija, dubinu bora ili ožiljaka, proširene kapilare…

Preporučićemo Vam tretman koji će sigurno dati rezultat i biti prilagodjen potrebama i stanju Vaše kože, bez obzira da li se radi o starenju, dehidrataciji, suncem oštećenoj ili aknama sklonoj koži.  To možemo postići jer primenjujemo visoke koncentracije preparata i visoke, učinkovite doze različitih lasera, namenjenih radu lekara i stručnog medicinskog osoblja.

Medicinski tretman  se može izvoditi i  kod najosetljivijih stanja kože, kao što su rozacea, akne ili ožiljci od akni, hiperpigmentacije,  po  odredjenim bezbednim protokolima.  Primenjuje se i kao uvod u ostale estetske tretmane – mezoterapiju, IPL fotorejuvenaciju, laserski lifting i radiotalasni lifting, mikroneedeling, hemijske pilinge, mikrodermoabraziju.

DO ZDRAVIJE KOŽE U 4 KORAKA:

KONSULTACIJE

Razgovor sa lekarom o tome šta biste želeli popraviti na koži Vašeg lica. Informisanje o procedurama koje primenjujemo.

ANALIZA KOŽE

Detaljna medicinska analiza stanja kože pod UV i LED osvetljenjem, pravljenje fotografija za praćenje toka tretmana.

IZRADA PROTOKOLA

Pravljenje ličnog protokola sa rasporedom primene predloženih procedura i predlog kućne nege

SPROVODJENJE TRETMANA

Sprovodjenje tretmana od strane osoblja po individualno izradjenom protokolu.

Osnovni medicinski higijenski tretman lica obuhvata piling i masažu, vaporizaciju i ozonizaciju kože, manuelnu ekstrakciju mitisera, nanošenje odgovarajućih maski i seruma visoke koncentracije. Ukoliko se radi o tretmanu kože sa aknama, nakon ekstrakcije mitisera, primenjuje se sterilizacija kože hladnim laserom.

Vaša koža će odmah izgledati čistije, gladje, zategnutije i svetlije. Uz preporučenu negu ili terapiju kod kuće, kao i svakodnevnu zaštitu kože od sunca, sprečićemo ponovnu pojavu istih problema. Rezultati ovih tretmana imaju kumulativno dejstvo – svakim narednim tretmanom koža postaje sve boljeg zdravlja i izgleda. Preporučuje se na 4 – 6 nedelja. Tretman traje 60 – 90 minuta.