Niš, TC Kalča, II sprat, Lamela B, Lokal 35
+381 18 295 500 + 381 69 12 95 500

ISPROBAJTE ZVANIČNO NAJBOLJE HEMIJSKE PILINGE

Zbog čega je Melanoplus nagradjen kao najbolji hemijski piling?

Melanoplus, firme Mesoestetic, je hemijski piling proglašen za „najbolji piling godine“ na jednom od vodećih medjunarodnih kongresa estetske medicine Anti-Aging & Beauty Trophy 2015-2016. Ovu laskavu titulu poneo je i sezone 2014/2015.

Melanoplus firme Mesoestetic je hemijski piling koji biramo za primenu kod hiperpigmentacija, lentiga i pega.

Melanoplus predstavlja kombinaciju 4 različite kiseline: Trihlorsirćetne (TCA) conc.20%, Kojične conc. 4%, Ferulične conc.1% i bexaretinyl kompleksa, koji predstavlja derivat Retinoične kiseline. Kombinacija ovih kiselina obezbedjuje sinergističko dejstvo od površnih ka dubljim slojevima kože.

Trihlorsirćetna kiselina obezbeđuje uklanjanje površnog sloja kože, čime se uklanjaju i hiperpigmentacije. Funkcija ove kiseline je i u stimulaciji fibroblasta, ćelija odgovornih za stvarajnje kolagena i elastina, pa je koža elastičnija i blistavija.

Kojična kiselina  ima izbeljujući efekat sličan hidrohinonu ali bez neželjenih dejstava vezanih za primenu hidrohinona. Efikasna je u sprečavanju stvaranja melanina, čime sprečava pojavu novih hiperpigmentacija a postojeće fleke sprečava da tamne još više.

Ferulinska kiselina spada u antioksidante koji imaju moć da povećaju dejstvo i drugih antioksidanata. Ferulinska kiselina neutrališe slobodne radikale i štiti kožu od UV zračenja, sprečava prekomernu sintezu melanina.

Bexaretinyl kompleks je derivat retinoične kieline i ima funkciju u obnavljanju ćelija kože i sprečavanju stvaranja hiperpigmentacija.

Melanoplus hemijskim pilingom mogu se tretrati lice, vrat, šake i pigmentacije na telu.

Najbolji rezlutati postižu se ukoliko se koristi i odgovarajuća kućna nega. U pitanju je proizvod Melanogel koji sadrži supstance koje sprečavaju povećano stvaranje melanina, glavnog krivca za nastanak hiperpigmentacija.

Ono što brend Mesoestetic čini posebnim jeste veliki izbor kiselina različitih koncentracija koje omogućavaju lekaru da za svakog klijenta formira poseban protokol.

Potpunu paletu hemijskih pilinga ove renomirane farmaceutske kompanije primenjujemo u prevenciji i korekciji najčešćih estetskih nedostataka kože, kao što su akne, masna koža, proširene pore, fleke od sunca, bore.

Koliko tretmana je potrebno do dobrog rezultata?

Iskustvo nam omogućava da u seriji od 4 – 6 tretmana, primenom različitih kiselina (glikolne, salicilne, mandelične, azaleične, mlečne, trihlorsirćetne) ili njihovih gotovih kombinacija – Azelan, Melanostop, Piruvex i nagrađeni Melanoplus, postignemo značajnu regeneraciju kože.

Posebno bismo izdvojili modifikovani Jessner, takozvani Holivudski piling, za podmlađivanje, popularan već dugi niz godina.

Jessner hemijski piling predstavlja kombinaciju kiselina koja nežno razgrađuje površni sloj kože, a istovremeno stimuliše na obnavljanje duboki sloj kože. Rezultat je hidrirana, zategnuta, zdrava koža ujednačenog tena.

Kako doći do kože koje je hidrirana, zategnuta, zdrava i ujednačenog tena saznajte na strani HEMIJSKI PILING.