Niš, TC Kalča, II sprat, Lamela B, Lokal 35
+381 18 295 500 + 381 69 12 95 500

ELEKTROSKULPTURA

Prirodna, zdrava i efikasna metoda u lečenju celulita

Electrosculpture Andre Lapasset™ je u osnovi magnetoterapija, koja se u fizikalnoj medicini koristi za terapiju bolnih stanja, zarastanje kostiju nakon preloma i regeneraciju tkiva nakon povreda. Tvorac elektroskulpture Andre Lapasset iskoristivši saznanja o magnetoterapiji sa jedne, i funkcionisanju kože sa druge strane, modifikovao je ovu medicinsku procedure i prilagodio je regeneraciji kože i potkožnog tkiva. Njen rezultat je redukcija celulita, što je potvrdio Institut interne medicine u Padovi. Iz tog razloga, Elektroskulptura je od strane Svetske zdravstvene organizacije proglašena prirodnom, zdravom i efikasnom metodom u lečenju celulita.

Delovanjem elektroskulpture utičemo na propustljivost ćelijske membrane, stimulišemo krvotok i limfotok, menjamo viskoznost krvi i povećavamo parcijalni pritisak kiseonika u tkivima. Ovaj složeni proces jednostavno se uočava pojačanim mokrenjem. Učestalim mokrenjem toksini se eliminišu, koža se menja, neravnine su manje, smanjuje se obim, a telo preoblikuje.

KANDIDATI

Elekrtoskulpturu preporučujemo svim ženama koje imaju celulit, bez obzira na njihove godine ili vrstu i stadijum celulita. Blagotvorni efekti elektroskulpture, pre svega pojačana diureza nakon tretmana, posebno se preporučuju ženama sa tegobama usled proširenih vena.

Preventivno se preporučuje osobama koje još nemaju celulit, ali imaju loše životne navike. Za žene koje nemaju više od 10% viška telesne težine, preoblikovanje tela je jasno izraženo, kako vizuelno, tako i u centimetrima, i to ne svuda, već tamo gde ima viška (struk, bokovi, zadnjica, butane).

PRIPREMA

Telo je uvijeno Vašom pamučnom odećom, pokvašenom u toploj vodi. Oko celog tela obavijamo elektroprovodljive trake, po nekom od 30-ak načina, prilagodjenom konstituciji tela.

PROCEDURA

Sam tretman traje 30 minuta. Elekrtoskulptura je potpuno bezbedana, prijatana, relaksirajuća pa tokom trajanja tretmana možete čitati ili spavati.
Tretmani se obavljaju svakog drugog dana, tri puta nedeljno. Uvek je neophodna serija od 12 tretmana. Nekada seriju ponavljamo nakon tri nedelje, sve zavisno od početnog stanja celulita.

NEGA I OPORAVAK

Po završetku tretmana nema nikakvih neželjenih reakcija.