Niš, TC Kalča, II sprat, Lamela B, Lokal 35
+381 18 295 500 + 381 69 12 95 500

ALKALNI PILING PERFEITOPEEL

Jedinstveni dvofazni površinski piling kože

Alkalni piling Perfeitopeel je jedinstveni dvofazni površinski piling kože. Predstavlja kombinaciju hemijskog pilinga i mehaničke abrazije kože. Zbog efekta blistavog lica koji nastaje odmah nakon tretmana, popularno je nazvan Holivudski piling. Alkalni piling Perfeitopeel nije toksičan i predstavlja idealan uvod u ostale estetske procedure.

Primenom Alkalnog pilinga Perfeitopeel–a postižemo čišćenje kože jer nežno uklanja odumrle ćelije na površini kože, uklanja višak masnoće i pigment u površnom sloju. Celokupni izgled lica je popravljen – koža je glatka i baršunasta, sa mat izgledom i poboljšanom, ujednačenom bojom tena.

KANDIDATI

Prednost Alkalnog pilinga Perfeitopeel u odnosu na ostale hemijske pilinge je u tome što ne postoje kontraindikacije u pogledu godina starosti, radi se i na veoma mladoj koži. Takodje, ne postoje kontraindikacije u pogledu tipa i boje kože.

Indikacije za Alkalni piling Perfeitopeel:

  • Seboreja, problematična koža
  • Proširene pore
  • Sveži ožiljci od akni
  • Hiperkeratoze
  • Hiperpigmentacije
  • Početni znaci starenja kože

Posebno je pogodan jer se može raditi i leti bez ograničenja zbog visokih vrednosti UVA I UVB zraka.

Kontraindikacije:

  • Alergija na neki od sastojaka pilinga
  • Zapaljenski procesi kože i virusne infekcije kože
  • Trudnoća i period dojenja

PRIPREMA

Još jedna od prednosti Alkalnog pilinga Perfeitopeel je u tome što ne zahteva pripremu pre pilinga.

PROCEDURA

Tretman izgleda kao blaga prijatna masaža. Nema nelagodnosti tokom procedure. Piling je prijatnog mirisa. Njegovo dejstvo se ostvaruje kroz dve faze. Prva faza, alkalni hemijski piling, dovodi do saponifikacije masti u površnom sloju kože. Kao rezultat nastaje odstranjivanje viška masnoće sa kože, omekšavanje kože i mitisera. Druga faza je neutralizacija kiselim rastvorom, pri čemu se formiraju sitne kuglice koje predstavljaju efikasan mikroabrazivni agens, kojim ostvarujemo mehaničko dejstvo.

Alkalni piling Perfeitopeel se primenjuje pojedinačno ili u seriji. Serija tretmana se obično sastoji od 5 – 10 tretmana, tretmani se izvode na 3 – 14 dana, po protokolu predvidjenom za stanje kože.

NEGA I OPORAVAK

Nema potrebe za oporavkom i posebnom negom kao kod ostalih hemijskih ili mehaničkih (mikrodermoabrazije) pilinga.