Niš, TC Kalča, II sprat, Lamela B, Lokal 35
+381 18 295 500 + 381 69 12 95 500

ACCENT PRIME

patentirana tehnologija za zatezanje kože i smanjenje podbratka

 

Accent Prime nam omogućuje potpuno bezbedan medicinski tretman preoblikovanja pojedinih problematičnih delova tela. Rezultati smanjenja obima koji se njime postizu su dugotrajni  jer smanjuje broj masnih ćelija u tretiranoj regiji.

Accent Prime je najsavremeniji medicinski uređaj na svetu, odobren od strane FDA za uklanjanje masnih naslaga, zatezanje kože, lečenje celulita, uklanjanje strija kao i uklanjanje ožiljaka i obnavlljanje kože.

Accent Prime je jedinstvena platforma koja sve ovo može postići jer kombinuje:

  1. Selektivni ULTRAZVUK
  2. RADIOFREKVENCU
  3. MIKROPLAZMU
  4. IMPACT tehnologiju

Svaka od ovih tehnologija je patentirana od strane kompanije Alma Lasers, jedne od 5 najboljih globalnih proizvodjača medicinskih lasera na svetu. Ove oblike energije, prisutne u mnogim uređajima, unapredili su posebnim razvojem da stvarno deluju i da u organizmu daju efekat koji fizika predpostavlja.

TEHNOLOGIJA

ULTRAZVUK koji koristi Accent  Prime je zadužen za LIPOLIZU  I SMANJENJE OBIMA tretiranih delova tela. Njime se mogu tretirati lice, podbradak, ruke, stomak, zadnjica, butine i kolena.

Po čemu je jedinstven? Accent Prime proizvodi dve vrste ultrazvuka : jedan standardni, fokusiran TOPLI ultrazvuk, koji visokom teperaturom može da OTVORI MASNE ĆELIJE i na taj način vrše lipolizu, ali  i drugi, patentirani HLADNI ultrazvuk, koji vibracijom dovodi do pucanja membrane masnih ćelija i postepenog oslobađanja uskladištene masti. Lekar koristi kombinaciju hladnog i toplog ultrazvuka u pravljenju protokola tretmana u odnosu koji će pružiti individualno najbolje rezultate.

RADIOFREKVENCA je u Accent Prime uređaju zadužena za ZATEZANJE KOŽE . I ovde govorimo o patentu kompanije Alma Lasers, jedinstvenoj UNIPOLAR tehnologiji. Postizanje temperature unipolarnom radiofrekvencom ne postiže se protokom struje izmedju dve ili više elektroda, kao kod ostalih monopolarnih, bipolarnih ili multipolarnih radiotalasa na tržištu. Unipolar tehnologija se zasniva na prenosu visoke energije direktno na tkivo, koje se koristi kao druga elektroda, čime se izaziva rotacija molekula vode. Rotacijom molekula vode nastaje trenje, koje stvara snažnu i delotvornu toplotu. Unipolarna tehnologija različitim postavkama sistema omogućava zagrevanje tkiva na različitim dubinama. Precizno kontrolisana dubina koju možemo da odaberemo, omogućava lekaru da izabere i kontroliše koju će dubinu zagrevati za što bolji rezultat određene problematike i određene regije tela. Accent Prime je jedinstven i po tome što proizvodi radiofrekvencu najveće maksimalne energije na tržistu, pa je vreme postizanja neophodne temperature veoma skraćeno.

MIKROPLAZMA PIXEL RF je frakcionisana ablativna energija, koja tačkastim zagrevanjem minimalno povređuje kožu i podstiče je na regeneraciju, uz kratak period oporavka. Pixel RF, 

takođe patentiranu tehnologiju koristimo za obnavljanje kože u cilju podmlađivanja, kao i uklanjanje ožiljaka i strija.

IMPACT tehnologija je akustični talas koji nastaje primenom ultrazvuka i koristi se za ubacivanje odredjenih supstanci u duboke slojeve kože nakon sto su na njoj otvoreni kanali mikroplazmom. Nju koristimo za ubacivanje sastojaka sterilnih ampula, sastava prilagođenog problemu koji tretiramo (peptidi, hijaluronska kiselina, vitamini…)

Više o Accent Prime uređaju možete pročitati na www.almaprime.rs

ACCENT PRIME TRETMANI OBLIKOVANJA LICA

Accent Prime nam omogućuje potpuno bezbedan medicinski tretman preoblikovanja pojedinih problematičnih delova lica. Rezultati smanjenja količine masnog tkiva koji se njime postižu su dugotrajni  jer se smanjuje broj masnih ćelija u tretiranom delu. Primenjuju se za tretiranje podbratka i obraza, u cilju konturisanja linija lica.

Oblikovanje lica je ključna procedura u borbi protiv starenja. Oblikovanje lica postižemo primenom ULTRAZVUKA, zaduženog za eliminisanje suvišne masti  i RADIOFREKVENCE, zadužene za metabolizam masti i zatezanje kože u istom tretmanu. U isto vreme odvija se i proces mehaničke masaže rotirajućim prstenom, čime se dodatno podstiče limfna drenaža i ubrzava cirkulacija u tretiranom tkivu.

Zatezanje kože postiže se RADIOFREKVENCOM,  zagrevanjem kože do određene temperature, pri čemu površina kože ostaje nepovređena. U dubokim slojevima dolazi do snažne indukcije fibroblasta da stvaraju novi kolagen i elastin, dok se postojeći kolagen remodelira i ojačava. Osim popravljanja trenutnog stanja kože, njenog tonusa i sitnih bora, još veća prednost je u ojačavanju kože i povećavanju otpornosti ka budućem starenju.

Tretman se oseća kao prijatno, intenzivno zagrevanje i masaža tkiva. Zavisno od individualne podnošljivosti toplote, parametre podešavamo individualno, gde potrebna količina energije ostaje ista, samo se vreme tretmana može produžiti ukoliko je smanjena tolerancija na toplotu. Tako da efekat ne može izostati, samo će tretman trajati nekoliko minuta duže.

Nakon tretmana se možete vratiti svojim normalnim aktivnostima, ne zahteva vreme oporavka.

Broj potrebnih tretmana je individualan, zavisno od početnog stanja.

Tretmani se ponavljaju na 14 dana do željenog rezultata.

Ovom tretmanu ne mogu se podvrgavati osobe koje imaju metalne implante u tkivu, osobe sa ugradjenim pejsmejkerom, istoriju maligniteta, osobe sa visokim krvnim pritiskom I odredjenim sistemskim I autoimunim bolestima, tromboflebitom, kao I sa infekcijama kože I upotrebom izotretinoina u prethodnih 6 meseci. U trudnoći I periodu dojenja, ovaj tretman se ne primenjuje.